Wasdroger review

Review Bosch wtu87660nl Serie 6 met mooi design

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Gebruiksvriendelijke droger

Deze warmtepompdroger heeft een 8 kg vultrommel. De droger is voorzien van een zelfreinigende condensor. Naast het automatisch reinigen van de condensor zorgt dit systeem er ook voor dat het energieverbruik constant blijft. Daarnaast beschikt deze warmtepompdroger ook over een condenswaterafvoersysteem. Het handmatig legen van de condenswaterbak behoort dus tot het verleden.

Het DuoTronic-systeem zorgt voor een continue vochtmeting. Zo wordt voorkomen dat de droger langer droogt dan nodig en wordt krimping van het wasgoed tegengegaan. Bovendien beschikt de Bosch wtu87660nl over een speciale trommelstructuur die extra zorgvuldig met jouw kostbare kleding omgaat. De ingebouwde trommelverlichting komt zeer goed van pas als de warmtepompdroger in een donkere omgeving staat.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Bosch wtu87660nl Serie 6
Droger nu een week in gebruik en bevalt uitstekend. Energiezuinig en prettig in gebruik. Kort programma is erg handig. Ik ben erg blij met deze droger. Makkelijk in gebruik veel opties en het wasgoed droogt snel ook als je weinig was in de droger doet. Maakt weinig geluid en produceert geen warmte naar buiten.
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review Bosch wtu87660nl Serie 6
Prima warmtepompdroger van Bosch. Mooi apparaat die aan alle verwachtingen voldoet. Met name het bedieningsdisplay is bijzonder gebruiksvriendelijk, beter dan de meeste andere modellen. Mooi apparaat die aan alle verwachtingen voldoet. Veel programma mogelijkheden, geluid stil, grote trommelinhoud.
Score: 9.0


Conclusie

Dit is een goede en simpele warmtepompdroger van Bosch. Het is makkelijk in gebruik en de droger biedt veel verschillende opties, met name het bedieningsdisplay is bijzonder gebruiksvriendelijk. Hij is dus energiezuinig en prettig in gebruik. Het korte programma is erg handig. Het wasgoed droogt snel, ook als je weinig was in de droger doet. Het geluid is stil. De droger heeft een grote trommelinhoud en produceert geen warmte naar buiten. Het is een mooi apparaat dat aan alle verwachtingen voldoet.

8.5
 • Snel drogend • Gebruiksvriendelijk
 • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtu87660nl Serie 6
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtu87660nl Serie 6 is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 799,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A ++

  Bosch wtu87660nl Serie 6

  icon: Bosch wtu87660nl Serie 6

  Bosch - Wasdroger - Deze warmtepompdroger heeft een 8 kg vultrommel. De droger is voorzien van een zelfreinigende condensor. Naast het automatisch reinigen van de condensor zorgt dit systeem er ook voor dat het energieverbruik constant blijft. Daarnaast beschikt deze warmtepompdroger ook over een condenswaterafvoersysteem. Het handmatig legen van de condenswaterbak behoort dus tot het verleden. Het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen