Wasdroger review

Review Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Maakt het wassen een stuk makkelijker

De Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional - Best Reviewed Kieskeurig December 2017 - is een energiezuinige en stille warmtepompdroger vanwege zijn lage geluidsniveau van 62 decibel en zelfreinigende condensor. Met een inhoud van 8 kilo is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Je bedient de wasdroger op afstand met de bijbehorende Home Connect App. Hiermee kan je als je wilt de Bosch van afstand in je apparaat kijken bij mankementen, zodat ze misschien al kunnen zien waar het aan ligt.

De meest unieke functie van deze droger is de zelfreinigende condensor, wat betekent dat het warmtewisselingselement onder het apparaat na elke droogbeurt automatisch wordt doorgespoeld. Hierdoor blijft de droger zijn gunstige energieklasse behouden. Daarnaast hoef je de condensor niet meer pluisvrij te maken, wat normaal elke 8 droogbeurten moet gebeuren. Doordat warmtepompdrogers op lagere temperaturen drogen, is dit product ook geschikt voor veel soorten gevoeligere kleding.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi
Super zuinig en droog resultaat is zeer goed. Even puzzelen voor het juiste programma maar als je 't eenmaal gevonden hebt, super ! Mogelijkheid om in je Voorkeuren te plaatsen dus 'n kind kan de was(droger) doen ! Veel minder kreuk, wat langere droogtijd maar op 'n veel lagere temperatuur dus veel goedkoper in gebruik.
Score: 9.5
Coolblue:
Review Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi
De Bosch droger is een verademing tov van onze oude condensdroger. De machine een stuk stiller. Daar waar wij de oude machine duidelijk hoorde draaien, hoor je de bosch nauwelijks. Het droogresultaat is erg goed, vele malen beter dan onze vorige machine. Pluspunt is ook dat de machine door zijn sensoren de droogtijd automatisch aanpast waardoor de machine nooit te lang draait. In het kort zijn wij heel tevreden met de aanschaf.
Score: 9.3
Media Markt:
Review Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi
Stil (stiller als de vorige in ieder geval), zuiniger, voldoende opties en als leuke gadget de WiFi , toch grappig als je op je werk zit een een bericht ontvangt dat de droger klaar is. Wat je er aan hebt is een ander verhaal. Bezorgen ook goed, alleen het aansluiten wat minder , even opletten als je met de slang afvoer werkt dat je het reservoir ervoor geschikt maakt.
Score: 9.3
Kieskeurig:
Review Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi
Zeer gebruiksvriendelijke droger. Droogt de was perfect dankzij de zeer overzichtelijke en intu´tieve instellingsmogelijkheden. Zo bestaat ook de mogelijkheid van een kort programma (40 min.) wat van pas komt als op het laatste moment nog iets moet worden gedroogd. Is daarnaast van fraaie vormgeving, staat bij mij thuis bovenop de wasmachine. De droger is stil en bijzonder zuinig.
Score: 9.0


Conclusie

Deze wasdroger is in december 2017 door de bezoekers van Kieskeurig.nl als beste beoordeeld. De droger is stil en zuinig met voldoende opties en een leuke gadget (de WiFi). Pluspunt is ook dat de machine door zijn sensoren de droogtijd automatisch aanpast waardoor de machine nooit te lang draait. Het is een zeer gebruiksvriendelijke droger. Droogt de was perfect dankzij de zeer overzichtelijke en intuïtieve instellingsmogelijkheden. Kortom, met deze aanschaf kan je tevreden zijn!

9.3
 • Best beoordeeld • Zuinig • Stil • Bediening via app
 • Droogduur is lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 999,-

  Morgen in huis

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 999,-

  Op voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 999,-

  Geen voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed December 2017

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 62
  Energieklasse A+++
  Type Warmtepompdroger

  Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi

  icon: Bosch wtyh8782nl Home Connect HomeProfessional WiFi

  Bosch - Wasdroger - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinige en stille warmtepompdroger vanwege zijn lage geluidsniveau van 62 decibel en zelfreinigende condensor. Met een inhoud van 8 kilo is deze wasdroger geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Je bedient de wasdroger op afstand met de bijbehorende Home Connect App. Best Reviewed Kieskeurig De Bosch wtyh8782nl kopen of vergelijken met...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen