Wasdroger review

Review Samsung dv80m8214aw is de energiezuinigste in zijn klasse

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Kleding opfrissen met lucht door Airwash

Deze warmtepompdroger van Samsung valt in de energie-efficiëntieklasse A+++ en heeft een droogcapaciteit van 8 kg. Dit maakt hem erg geschikt voor gezinnen of grotere huishoudens. De kinderbeveiliging beschermt de knoppen gelijk tegen nieuwsgierige kinderhandjes. Door de passende programma's wordt ook beddengoed drogen een eenvoudiger karwei. Daarnaast zorgt de anti-kreuk functie ervoor dat de grootste kreukels verdwijnen en je minder hoeft te strijken. De Samsung dv80m8214aw is voorzien van een resterende tijd indicatie zodat je altijd kan zien hoe lang het drogen nog duurt. Het is mogelijk om de start uit te stellen met 19 uur.

Deze machine is voorzien van een typische Samsung functie: de Smart-Control. Dit houdt in dat je de Samsung dv80m8214aw op afstand kan bedienen met een app op je telefoon. Je kan de droger dus starten waar en wanneer jij wilt. Via de app kan je het programma en de temperatuur instellen. Wanneer de droger bezig is, kan je op je telefoon direct zien hoelang het programma nog duurt. Op een drukke dag kan je met Smart-Control je droger bedienen en thuiskomen met droog wasgoed dat klaarligt. Als dat geen luxe is! Door de Smart-Control app en de goed doordachte programma's ben je zó klaar met drogen. De programma's sluiten perfect aan bij ieder huishouden en met de app regel je dat al je wasgoed op het juiste moment voor je klaarligt. Daarnaast is de Samsung dv80m8214aw erg zuinig!

Slimmer drogen met meer energie
OptimalDry is een intelligent droogsysteem met sensors die monitoren wat de vochtigheid en temperatuur is en wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Dit systeem past continu de droogtijd aan voor het beste resultaat, verbruikt minder stroom en voorkomt slijtage aan kleding.

Beter filtersysteem
Dankzij het geavanceerde 2-in-1 filter met dubbele filterlaag heeft de warmtewisselaar geen apart filter nodig en krijg je altijd optimale droogprestaties. De droger geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar moeten worden gereinigd.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Samsung dv80m8214aw
Nog te kort in huis tot nu toe tevreden. Op handdoekprogramma komt t er droog uit. Hij stopt en schakeld stroom uit nadat programma klaar is. Stof hoef je er niet iedere keer uit te halen krijg je een bericht van. Waterbak ook legen wanneer je bericht hebt of aansluiten op de afvoer. Prijzig maar wel waard. Via een app te volgen. De droogtijd is langer dan een gewone droger met slang.
Score: 8.8
Media Markt:
Review Samsung dv80m8214aw
Er zit een grote variŽteit aan programma's op. Er zit een lampje in de trommel zodat je goed kan zien of er geen was achter blijft als je de trommel leegt. Het waterreservoir is snel vol, maar je hebt ook de mogelijkheid om de droger op de afvoer aan te sluiten dan hoef je hier ook niet meer naar om te kijken. Verder is hij erg stil in gebruik dus ook geen probleem om hem in de nacht te laten draaien.
Score: 7.0
Kieskeurig:
Review Samsung dv80m8214aw
We hebben de machine twee weken in huis. Ik kan zeggen, dat wij heel blij met de machine zijn. Het laadvolume van 8kg is genoeg om al onze was in een keer te doen. De tijdsduur lijkt misschien lang maar de droger stopt wanneer de was droog is en duurt vaak korter dan in eerste instantie wordt aangegeven. Een klein minpunt is dat droogniveau 1 en 2 niet genoeg zijn om de was helemaal te drogen.
Score: 8.0


Conclusie

De Samsung dv80m8214aw heeft het unieke energielabel A+++. Dit is de energiezuinigste in zijn klasse. De warmtepompdroger is makkelijk te bedienen. Je hoeft niet op te passen met kinderen want de droger heeft een kinderslot. Er zit een handige verlichting in de droger. De Samsung heeft veel verschillende programma's, deze duren wel vrij lang. Over het algemeen met een grote was kun je beter minimaal niveau 3 gebruiken, omdat de was anders nog vochtig kan zijn. Het is belangrijk om met regelmaat de waterbak te legen.

7.9
 • Licht in machine • Makkelijk te bedienen • Zuinig • Kinderslot
 • Waterbak vaak legen • Was niet droog op niveau 2 • Programma's duren vrij lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung dv80m8214aw
  Prijzen vergelijken

  Samsung dv80m8214aw is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 747,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 749,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 749,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A+++

  Samsung dv80m8214aw

  icon: Samsung dv80m8214aw

  Samsung - Wasdroger - Deze warmtepompdroger van Samsung valt in de energie-efficiëntieklasse A+++ en heeft een droogcapaciteit van 8 kg. Dit maakt hem erg geschikt voor gezinnen of grotere huishoudens. De kinderbeveiliging beschermt de knoppen gelijk tegen nieuwsgierige kinderhandjes. Door de passende programma's wordt ook beddengoed drogen een eenvoudiger karwei. Daarnaast zorgt de anti-kreuk...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen