Wasdroger review

Review Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric droogt zeer energiezuinig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Zeer efficiënte Siemens warmtepompdroger 

iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor, energiezuinig, met elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Ook is deze droger voorzien van een groot en overzichtelijk digitaal multi-Touch LED-Display voor een eindtijduitstel, start/pauze knop, droogtegraad, SpeedPerfect, fijnafstelling droogtegraad, Antikreuk 120min en voor myFavorite. 

Zelfreinigende condensor 
Bij een warmtepompdroger zonder zelfreinigende condensor vervuilen micropluisjes de binnenzijde. Zo'n droger verbruikt op langere termijn veel meer energie. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf 4x per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf namelijk automatisch. Daardoor blijft deze wasdroger gedurende de héle levensduur tot de zuinigste energieklasse behoren. 

SoftDry-trommel
De SoftDry-trommel van Siemens is een grote roestvrijstalen trommel met asymmetrische wasgoedmeenemers. De trommel zorgt voor een optimale luchtstroom en ook voor minder schade aan je kleding. TouchControl-toetsen De touchControl-toetsen zijn gemakkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED verlichting en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry
We hebben de droger nog maar een paar dagen, maar hij doet wat hij moet doen. De was kwam droog uit de droger, er zijn veel droogopties, je kunt de resterende tijd zien en er zit een lamp in de droger. Het enige nadeel is dat de pluizen wat minder snel te verwijderen zijn (door het dubbele filter, maar er blijven minder resten achter op random plekken in de machine. Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Score: 10.0
Coolblue:
Review Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry
Droog, droger, Siemens WT7U4660NL. Bij deze droger kun je zelf kiezen hoe droog iets moet worden. Kastdroog, strijkdroog en ook dat kan in gradaties. Verder is het handig dat de droger door de vochtigheidsensor zelf doorheeft hoe droog de was is daar de temperatuur op aanpast. Geen gekrompen kleren dus! De pluspunten zijn dat het droogresultaat goed is, de bediening is erg makkelijk en de droger is vrij stil.
Score: 9.3
Siemens:
Review Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry
Wij hebben deze droger een aantal weken terug gekocht en al intens gebruik van gemaakt. Met die kleine erbij heb je veel was en zijn wij erg blij met deze droger. Er zijn veel verschillende programma's waardoor je in principe alles in de droger kan stoppen. Je kan er ook zelf voor kiezen of je de droger aansluit op de afvoer of als condensdroger gebruikt met het waterafvoerbakje.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry
Voor dit apparaat gekozen omdat hij energiezuinig is, een condenswater afvoer heeft en zelfreinigende condensor. De grote pluspunten van de Siemens WT7U4660NL iSensoric iQ500 vind ik de energiezuinigheid. Daarnaast is de warmtepompdroger erg simpel in bediening. Het laatste pluspunt van deze Siemens droger is het licht in de trommel.
Score: 8.7


Conclusie

De Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric is een zeer energiezuinige wasdroger met energielabel A++. Dankzij de anti-kreukfase heb je nooit last van gekreukte kleding na het drogen. De warmtepompdroger is te gebruiken als condensdroger of als warmtepompdroger met een afvoerbakje. Nadeel is dat als je de droger aansluit op de afvoer, dat er water kan lekker in de lekbak. Dit moet je dan alsnog legen. De machine droogt snel. Door het grote display met handige knoppen kun je de droger makkelijk bedienen. Hij heeft een extra grote trommel voor 8 kg wasgoed.

9.5
 • Veel droogprogramma's • Kreukvrij • Droogt snel • Duidelijk display
 • Water kan lekken in de lekbak bij aansluiting afvoer • Pluizen lastig te verwijderen door dubbel filter
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 649,-

  Goed leverbaar, 2-5 werkdagen

  Ga naar Bestsellers.eu

  Alles voor een glimlach

  € 689,-

  Minder dan 4 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 689,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Top product

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A++

  Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry

  icon: Siemens wt7u4660nl iQ500 iSensoric autoDry

  Siemens - Droger - iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor, energiezuinig, met elektronische besturing en een maximale belading van 8 kg. Ook is deze droger voorzien van een groot en overzichtelijk digitaal multi-Touch LED-Display voor een eindtijduitstel, start/pauze knop, droogtegraad, SpeedPerfect, fijnafstelling droogtegraad, "Antikreuk 120min en voor myFavorite. Je hebt wel 14...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen