Wasdroger review

Review Siemens wt47w5h7nl iSensoric met Home Connect app

Door site-redactie - Prijs-update: 20 april 2019 -

De Siemens wt47w5h7nl warmtepompdroger met iSensoric techniek en WiFi is gemakkelijk op afstand bedienbaar, dankzij Home Connect. Wanneer en waar je ook bent! Met de handige Home Connect app bedien je jouw droger vanaf je werk, een restaurant of op visite. Kies je droogprogramma en bepaal zelf wanneer de was droog is op het tijdstip dat jou het meest schikt en volg op afstand het droogproces op je smarthphone. Je krijgt automatisch een melding wanneer de droger klaar is, dan hoef je ook niet elke keer te controleren of het wasgoed al klaar is met drogen. Met de wt47w5h7nl kan je tot 9 kg wasgoed drogen in 35 minuten tijd. Daarmee is de warmtepompdroger geschikt voor een huishouden tot 6 personen. De Siemens wt47w5h7nlL Home Connect warmtepompdroger is geschikt voor gezinnen, want de machine heeft een kinderbeveiliging. De draairichting van de deur kun je naar wens verwisselen.

Home Connect
De Siemens warmtepompdroger wt47w5h7nl is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App krijg je toegang tot en beheer je de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer je maar wilt. Met Easy Start selecteer je het juiste droogprogramma volgens je voorkeuren en type wasgoed. Voor bedienen op afstand selecteer en start je droogprogramma’s waar en wanneer je maar wilt. Op afstand beheren, waardoor het altijd een eenvoudig is om overzicht op de status van je warmtepompdroger te houden. Ook ontvang je automatisch een melding wanneer de warmtepompdroger klaar is met de droogbeurt. Simple Setup is een optie waardoor het eenvoudig is om de instellingen van je wasdroger aan te passen via de Home Connect App. Via deze app ben je altijd verbonden met al je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken, die hier ook over beschikken. De app is gratis te downloaden. Je zet vanaf je werk alvast de droger aan, laat je oven voorverwarmen, terwijl je nog in de auto zit of checkt in de supermarkt nog even snel of je nog spoelglansmiddel nodig hebt voor je vaatwasser. 

De zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over pluisjes aan de binnenzijde. De SelfCleaning condensor reinigt zichzelf namelijk vier keer per droogbeurt. Dit doet hij met condenswater. Zo krijgen micropluisjes geen kans zich te nestelen aan de binnenzijde en presteert jouw warmtepompdroger optimaal met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Media Markt:
Review Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi
Zeer tevreden! Droogt goed, makkelijk in te stellen enige minpuntje is het schoonmaken van de filters, dat is wat bewerkelijker dan bij de vorige droger. Maar heel erg fijn dat de condensor zelfreinigend is. Geeft weinig warmte af aan de omgeving. De wififuncties zijn erg handig. De verlichting is ideaal kortom, aanrader!
Score: 8.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi
Na bijna 1,5 dag zoeken en afwegen toch de keuze laten vallen op de Siemens IQ800 wasmachine en IQ700 warmtepompdroger. Heel eerlijk, het startbudget was voornemens kleiner, maar na alle mogelijkheden te hebben bekeken, als ook de ervaringen gelezen hebbend, de knoop doorgehakt. En wat een genot, slechts net in huis, maar wat een geweldige apparaten! Absolute aanrader wat deze units allemaal kunnen!
Score: 9.5


Conclusie

De Siemens iSensoric warmtepompdroger heeft de handige Home Connect functie, waarmee je via de Home Connect app je wasdroger op afstand kunt bedienen. Deze functie werkt op wifi en is heel erg handig! De droger heeft het energielabel A++, en wast daardoor erg efficiënt. Sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De wt47w5h7nl wast met een volle belading tot wel 35 minuten sneller droog, waardoor je tijd kunt besparen in haast. Ideaal: je hoeft nooit meer je condensor te reinigen door de zelfreinigende condensor.

8.8
 • Zelfreinigende condensor • Wifi functie werkt goed • Verlichting is ideaal • Droogt goed
 • Schoonmaken van de filters is onhandig
 • Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 789,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 789,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Ook voor wassen en drogen

  € 789,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed November 2018
  Energieklasse A+++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed November 2018

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A++

  Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi

  icon: Siemens wt47w5h7nl iQ700 iSensoric HomeConnect WiFi

  Siemens - Droger - Best Reviewed Kieskeurig - De Siemens wt47w5h7nl warmtepompdroger met iSensoric techniek en WiFi is gemakkelijk op afstand bedienbaar, dankzij Home Connect. Wanneer en waar je ook bent! Met de handige Home Connect app bedien je jouw droger vanaf je werk, een restaurant of op visite. Kies je droogprogramma en bepaal zelf wanneer de was droog is op het tijdstip dat jou het meest schikt en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen