Wasdroger review

Review Miele twe620 wp Eco is handig in gebruik Ún heel erg stil

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Ook nog eens enrom energiezuinig

De Miele twe620 wp warmtepompdroger is zacht voor al je was door de PerfectDry en EcoDry-technologie. Daarnaast is de droger ongekend zuinig. Het grote voordeel van warmtepompdrogers is dat ze de opgewekte warmte opnieuw gebruiken, waarmee je tot ruim 60 procent energie bespaart ten opzichte van een condensdroger. De EcoDry-technologie garandeert daarnaast nog eens een laag energieverbruik terwijl je was optimaal wordt gedroogd. Het filter beschermt de warmtewisselaar, zodat pluizen geen kans hebben om de warmtewisselaar te verstoppen. Het grote voordeel hiervan is dat je de warmtewisselaar niet hoeft schoon te maken.

Bovendien geeft de droogmachine zelf aan wanneer het waterreservoir moet worden geleegd en wanneer het pluisfilter moet worden schoongemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van optimale droogprestaties!

De Miele twe620 wp biedt je de keuze uit diverse droogprogramma’s, zodat je altijd het juiste droogprogramma voor je was kunt kiezen. Zo is ook je fijne was en wollen kleding in veilige handen bij de Miele twe620 wp en wordt je favoriete spijkerbroek beschermd tegen lelijke strepen en kreuk. De droger is bovendien uitgerust met een kalksensor, die het drogen afstemt op de hardheid van het water.

De honingraatstructuur van de Softcare-trommel zorgt voor een luchtkussen dat je wasgoed zachtjes opvangt. Na afloop van het wasprogramma wordt je was nog eens zachtjes opgeschud, zodat het niet kreukt. Zo is de Miele twe620 wp zacht voor je was, én hoef je je schone was bijna niet meer te strijken! De Miele twe620 wp heeft een helder display met DirectSensor touchtoetsen waarmee je extra functies kunt instellen, zoals startuitstel voor als je je was ’s nachts wilt drogen. Je kunt de weergave van de bedieningsfuncties instellen op je voorkeurstaal. Het display geeft ook de resterende tijd weer. Ten slotte wordt de Miele twe620 wp warmtepompdroger standaard een geurflacon meegeleverd, zodat je was altijd extra fris ruikt. Wat kun je nog meer verwachten van een wasdroger? De Miele twe620 wp warmtepompdroger voldoet helemaal aan al jouw wensen!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele twe620 wp Eco
De Miele TWE 620 WP Eco is een warmtepompdroger geschikt voor maximaal 8 kg was, met energielabel A+++. Er kan bij deze droger een geurflacon geplaatst worden, deze geeft een geur aan de was. De TCE 620 WP Eco, TWE 620 WP ECO en TCE 630 WP ECO zijn technisch gelijk aan elkaar. De TWE 620 wijkt iets af qua deurdesign, de TCE 630 heeft een licht gekanteld bedieningspaneel.
Score: 7.1
Media Markt:
Review Miele twe620 wp Eco
Na ongeveer anderhalf jaar weer een droger, en wel deze Miele. Hij is ruim, zeer makkelijk in gebruik en stil. De was komt er droog en fris uit. Veel programma keuzemogelijkheden en je kunt ook nog eens de intensiteit ervan instellen. Ook handig dat je hem zowel kan aansluiten op afvoer als gebruik kan maken van interne waterreservoir. Ik zou mij geen ander willen wensen.
Score: 9.3


Conclusie

Deze energiezuinige wasdroger is gemakkelijk in gebruik en daarom een uitstekende keuze. Naast dat hij veel programma opties heeft is hij ook nog eens stil en energiezuinig. Hij is zuinig en relatief stil. Daarnaast is het erg handig dat je hem zowel kan uitsluiten op de afvoer als op het interne waterreservoir. Een nadeel is echter wel dat de machine er enigszins lang over doet om de was helemaal droog te krijgen, maar als het droog is dan is het ook goed droog. Zeg maar gedag tegen de wasrekjes, want dit apparaat doet precies waarvoor ie gemaakt.

8.2
 • Zuinig • Stil • Makkelijk in gebruik
 • Doet lang over droogbeurt
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele twe620 wp Eco
  Prijzen vergelijken

  Miele twe620 wp Eco is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 952,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Alles voor een glimlach

  € 953,-

  Morgen in huis

  Ga naar Coolblue

  Jouw webwinkel voor huishoudelijke apparaten

  € 953,-

  Op voorraad

  Ga naar AO.nl

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 66
  Energieklasse A+++

  Miele twe620 wp Eco

  icon: Miele twe620 wp Eco

  Miele - Wasdroger - De Miele TWE620WP warmtepompdroger is zacht voor al je was door de PerfectDry en EcoDry-technologie. Daarnaast is de droger ongekend zuinig. Het grote voordeel van warmtepompdrogers is dat ze de opgewekte warmte opnieuw gebruiken, waarmee je tot ruim 60 procent energie bespaart ten opzichte van een condensdroger. De EcoDry-technologie garandeert daarnaast nog eens een laag...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen