Wasdroger review

Review Siemens wt7u4691nl iQ500 simpel te bedienen met app

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Het was nog nooit zo makkelijk

iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor en korte droogduur. Nooit meer de condensor reinigen en altijd een laag energieverbruik, dankzij de zelfreinigende condensor. De sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Dankzij het digitale multi-touch LED-Display wordt de droger uiterst precies en intuïtief bediend. De Siemens wt7u4691nl Home Connect warmtepompdroger is geschikt voor gezinnen, want de machine heeft een kinderbeveiliging en een vulcapaciteit van 8 kg. De draairichting van de deur kun je naar wens verwisselen.

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt7u4691nl kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. De Siemens warmtepompdroger wt7u4691nl is voorzien van Home Connect. Met de Home Connect App krijg je toegang tot en beheer je de instellingen van, de wasmachine waar en wanneer je maar wilt. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse
Energiezuinig, gebruikersvriendelijk, condenswaterafvoer via afvoerslang, onderhoudsvriendelijk, extra opties met drogen teer wasgoed. Top machine. maakt ook weinig geluid, duidelijk display en droogt super.
Score: 9.6
Kieskeurig:
Review Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse
Energiezuinige en onderhoudsvriendelijke wasdroger dankzij de self cleaning condensor. De verschillende opties zijn gemakkelijk te bedienen en leveren dus direct het gewenste resultaat. En het ideale aan deze wasdroger is het onderhoud, alleen het stofbakje schoonmaken. Je hoort deze wasdroger niet. Alle was komt er keurig droog uit.
Score: 8.8


Conclusie

De machine is erg modern, vanaf een afstandje kun je hem bedienen met de bijbehordende app. Dat is niet het enige want hij is ook nog eens energiezuinig en hij gaat erg zuinig om met uw wasgoed. Je hoeft ook geen last te hebben van het appraat, je hoort hem namelijk amper.  Nog een groot voordeel is dat de machine, door de sensor-gestuurde autoDry technologie, voorkomt dat het wasgoed krimpt. De machine is tot slot ook nog eens verbonden met de handige Home Connect App. 

9.2
 • Energiezuinig • App • Stil • Prijs/kwaliteit • Anti krimp
 • Niet geschikt voor veel wasgoed
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse is onder andere te koop bij

  Begrijpt 't

  € 879,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 879,-

  Op voorraad

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Die doet het

  € 879,-

  Geen voorraad

  Ga naar EP.nl

  Specificaties

  Kenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A++

  Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse

  icon: Siemens wt7u4691nl iQ500 isensoric extraKlasse

  Siemens - Droger - iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor en korte droogduur. Nooit meer de condensor reinigen en altijd een laag energieverbruik, dankzij de zelfreinigende condensor. De sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. Dankzij het digitale multi-touch LED-Display wordt de droger uiterst precies en intuïtief bediend. De Siemens...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen