Wasmachine review

Review Samsung wf70f5 wasmachine - Beste Koop Consumentenbond

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Beste koop door de Consumentenbond
De Samsung wf70f5ecq4w/en is door de Consumentenbond als Beste Koop. Deze Samsung wf70f5 wasmachine is verkrijgbaar in 3 varianten, waar alleen de kleur van de deur anders is: 

Energiezuinig met energieklasse A+++
De Samsung wf70f5ecq4w EcoBubble is een zeer energiezuinige wasmachine en heeft de hoogste energieklasse op de markt; A+++.

Schoner was EcoBubble technologie
Je haalt precies hetzelfde was resultaat met lagere tempareturen met de Samsung EcoBubble technologie. Door de EcoBubble technologie trekt schuim sneller en dieper in de stoffen dan normaal waswater, waardoor de stoffen grondig gereinigd worden, zelfs op lage temperaturen. 

Diamond Drum houdt je kleding mooi
Met de speciaal ontworpen Diamond Drum was je schoner omdat het wasmiddel dieper in de kleding doordringt en je kleding ontziet. De putjes in de trommel zorgen er daarnaast voor dat jouw broek, trui of shirt niet wordt beschadigd. Zoals je weet, blijven er na elke wasbeurt resten wasmiddel en vuil achter.

Aqua Control houdt alles droog
Je vloer wordt geschermd tegen water door Samsung Aqua Control technologie. Binnenin de speciale waterstopslang zit een spons die uitzet om het water tegen te houden zodra de digitale lekkage sensor vocht detecteert. Als extra bescherming worden bovendien de watertoevoer en de wasmachine automatisch uitgeschakeld. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review
Deze Samsung is geschikt voor 7 kg was. Hij is voorzien van een display waar je de resterende programmaduur op kan zien, startuitstel en geeft een geluidssignaal aan het einde van een programma. Als er een fout optreedt kun je met behulp van je smartphone en een speciale app informatie over de status van de machine, de fout en eventuele oplossing vinden.
Score: 6.6
AO.nl:
Review
Fijne wasmachine! Eenvoudig in gebruik en toch eindeloos veel variatie in wasprogramma's. Lekker stil en mooi om te zien ook nog eens. Wassen is ineens weer leuk. Ook de grote opening van de deur is erg fijn Voordelen: Eenvoudig te bedienen, Goede kwaliteit, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Stil, Ziet er goed uit.
Score: 10.0
Bol.com:
Review
Ik ben heel erg tevreden over de wasmachine. Hij is simpel in gebruik, geen overbodige extra functies en wat ik ook fijn vind is dat de machine zichzelf uitschakelt als hij klaar is. Ik vind de machine ook heel stil vergeleken met de vorige machine. Dus voor dit prijsje is het echt een fijne machine.
Score: 10.0
Coolblue:
Review
Top aankoop, wasmachine is gemakkelijk te bedienen door aan de bedieningsknop te draaien. De programma's zijn meteen duidelijk en hiervoor hoeft de gebruiksaanwijzing niet gelezen te worden. De wasmachine is groot, er kan veel was in. Bij het centrifugeren op een hoge toerental maakt de wasmachine wel wat meer geluid dan mijn vorige, maar het is niet hinderlijk.
Score: 8.9


Conclusie

De Samsung wf70f5 wasmachines zijn zeer energiezuinige wasmachine en hebben de hoogste energieklasse A+++. Met het predicaat Best Koop van de Consumentenbond zit je altijd goed, maar hou er wel rekening mee dat dit gebaseerd is op een test uit december 2013. Tenslotte maakt de machine maakt misschien wel meer geluid dan u misschien gewend bent. 

8.9
 • Energiezuinig • Best uit de Test Consumentbond • grote vulopening
 • Geluid • wasprogramma's duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung wf70f5ecq4w EcoBubble
  Prijzen vergelijken

  Samsung wf70f5ecq4w EcoBubble is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 411,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Best beoordeeld Consumentenbond Beste Getest

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 79

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Samsung wf70f5ecq4w EcoBubble

  icon: Samsung wf70f5ecq4w EcoBubble

  Samsung - Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Zeer Energiezuinig, 1400 toeren, 7 kg vulgewicht en de zwarte transparante Crystal look deur en draaiknop en de ice blauwe kleur van het display, geven deze wasautomaat een 'design' uitstraling. Consumentenbond Beste Koop De Samsung wf70f5ecq4w/en kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen