Wasmachine review

Review Miele wmb120 wcs W1 TwinDos Gewoon goed!

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Miele heeft in het verleden al menig maal bewezen dat ze zeer goed in staat zijn om zeer goede en degelijke wasmachines te produceren. Miele wasmachines beschikken over de nieuwste snufjes waardoor het wassen nog makkelijker wordt.

Energiezuinig
De Miele wmb120 wcs W1 TwinDos is een zeer energiezuinige wasmachine een 1600 toerental en ook nog een stoomfunctie. De machine beschikt over veel wasprogrammas die goed bij je was aansluiten.  

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash
Deze Miele heeft een capaciteit van 8 kg en een centrifugetoerental van 1600. Met halfvolle trommel is hij niet zo zuinig. De machine geeft de resterende tijd weer, heeft startuitstel en een signaal aan het einde van het programma. Verder heeft hij in de doseerlade een inzet voor vloeibaar wasmiddel, dat voorkomt dat wasmiddel op kleding terecht komt voordat het programma start.
Score: 7.2
Bol.com:
Review Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash
'Miele, er is geen betere', luidt de slogan. En dat is zeker waar. Het merk vol met witgoedproducten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die er zijn. Kwaliteit is per slot van rekening het toverwoord bij het Duitse merk. En dat merk je aan alle producten. Alle apparaten van Miele gaan net iets soepeler en gemakkelijker te werk dan van haar concurrenten.
Score: 9.2
Coolblue:
Review Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash
Deze wasmachine is alles wat ik van een Miele verwacht. In het gebruik is de machine zeer eenvoudig en ik heb eigenlijk de handleiding alleen voor de vorm even doorgenomen. Het wasresultaat is heel goed, geen zeepresten en goed droog na centrifugeren. De voorstrijkfunctie is veel nuttiger dan ik vooraf had ingeschat en zorgt ervoor dat er zo'n 75% minder kreuken inzitten.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash
Kwalitatief zeer goed product. Behuizing volledig van metaal, en een dubbele deur! Ook kwa was en droog resultaat een geweldige machine. Kleding komt na het centrifugeren bijna droog uit de machine en altijd perfect schoon! En dit alles gebeurt vrijwel geluidloos! Ook de levering en montage ging perfect. Zelfs de verpakking van de machine werdt mee genomen!
Score: 9.0


Conclusie

Met een energieklasse van A+++ is de Miele wmb 120 wcs w1 TwinDos superzuinig, maar het is wel belangrijk om de 8 kg trommel volledig te vullen. Anders is deze machine minder zuinig in gebruik. Deze wasmachine heeft een instelbaar toerental van 1600 toeren waardoor het wasgoed zeer droog wordt en gecombineerd met de stoomfunctie komt je was ook nog eens bijna kreukvrij uit de wasmachine.

8.6
 • Bouwkwaliteit • Mogelijkheden • Stoomfunctie
 • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash
  Prijzen vergelijken

  Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 799,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 899,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash

  icon: Miele wmb120 wcs W1 TwinDos PowerWash

  Miele - Wasmachine - Met een laadvermogen van 8 kg, maximale centrifugetoerental van 1600 toeren, en de machine is ook nog eens is super energiezuinig. Deze wasmachine behoort tot de w1-serie: de perfecte verzorging van je wasgoed! Deze wasmachine bevat beveiliging tegen waterschade en beschermt jouw kleding. Dus wil jij een wasmachine uit de top-serie van Miele? Kies dan voor deze Miele wasmachine!...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen