Wasmachine review

Review Bosch wat28321nl Best Reviewed door Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Let op! Deze wasmachine is niet langer verkrijgbaar

Klik hier voor onze handige Bosch keuzehulp en actuele Bosch aanbiedingen

Een optimaal wasresultaat met de Bosch wat28321nl wasmachine. Dankzij de koolborstelloze motor is de machine is energiezuinig, stil, duurzaam.

Best Reviewed Kieskeurig
De website Kieskeurig heeft de Bosch wat28321nl het predicaat ‘Best Reviewed’ toegekend.

Korter en zuiniger wassen met VarioPerfect
Met de VarioPerfect technologie verkort u de wastijd met 65% of wast 50% zuiniger dankzij slimme programma-opties en de VarioTrommel zorgt voor extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur. Zo blijven uw kledingstukken langer mooi.

Trillen?
Daarnaast is deze machine voorzien van een antiVibration Design wat zorgt voor meer stabiliteit en stilte, kinderbeveiliging op de deur en een zelfreinigende wasmiddellade.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review Bosch wat28321nl Serie 6
Heel fijne wasmachine. Degelijk, koolstofborstelloze motor met 10 jaar garantie. Genoeg programmas, ook korte en desgewenst voldoende energiezuinige programmas. We zijn zeer tevreden. De wasautomaat voldoet perfect.
Score: 8.8
Coolblue:
Review Bosch wat28321nl Serie 6
De wasmachine is lekker stil, de was lijkt droger bij 1400 toeren dan de oude Bosch, ook op 1400 toeren. De machine is heel makkelijk te bedienen. Geruisloze machine, prima waar voor je geld!
Score: 8.5
Media Markt:
Review Bosch wat28321nl Serie 6
We hebben de wasmachine vandaag geïnstalleerd. Draait mooi stil. Bij het centrifugeren horen we nu niets meer, bij onze vorige machine leekt het of er een helikopter over vloog. De gebruiksaanwijzing is niet erg overzichtelijk. Hele fijne en stille wasmachine, was wordt super schoon.
Score: 9.0
Bosch:
Review Bosch wat28321nl Serie 6
Gezien de prijs is het een prima wasmachine! Ik vind dat de wasmachine wel lang over een programma doet; fijne was 30 graden duurt 43 minuten. Normale was op 40 graden duurt 2:58 uur. Verder vind ik het instellen best wel ingewikkeld; één keer drukken voor spoelstop, nog een keer drukken voor extra water enzovoorts. Positief vind ik het korte programma van 15 min.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review Bosch wat28321nl Serie 6
Wat een heerlijke wasmachine! Deze wasmachine is zuinig en muisstil vergeleken met onze vorige wasmachine. Door de diverse programma's ook korte wasprogramma's te kiezen. Het lijkt of hij de duur van het programma aanpast op de hoeveelheid was die erin zit! Energiezuinig en muisstil en voor een goede prijs!
Score: 8.9


Conclusie

Let op! Deze wasmachine is niet langer verkrijgbaar
Klik hier voor onze handige Bosch keuzehulp en actuele Bosch aanbiedingen
De Bosch wat28321nl zorgt snel en zuinig voor 7 kilogram schoon wasgoed. Door de verschillende slimme technieken in de machine is deze wasmachine 30% zuiniger dan andere wasmachines met energieklasse A+++. Zo past de Bosch het water- en energieverbruik aan op hoeveel wasgoed zich in de trommel bevindt. Bij minder wasgoed verbruikt de wasmachine automatisch minder water en energie. Naast zuinig is de Bosch wat28321nl ook bijzonder stil. Tenslotte heeft de website Kieskeurig.nl de Bosch wat28321nl het predicaat ‘Best Reviewed’ toegekend. 

8.9
 • Stil • Eenvoudig te bedienen • Goede prijs-kwaliteitverhouding • Stil •
 • Langere wastijd • Bediening soms lastig
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wat28321nl Serie 6
  Prijzen vergelijken

  Bosch wat28321nl Serie 6 is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 449,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed September 2016

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Bosch wat28321nl Serie 6

  icon: Bosch wat28321nl Serie 6

  Bosch - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - De Bosch wat28321nl is energiezuinig wasmachine met energieklasse A+++ -30%, stil, 7 kg trommel en heeft een grote deur. Best Reviewed Kieskeurig De Bosch wat28321nl kopen of vergelijken met andere drogers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de website Kieskeurig.nl de Bosch wat28321nl het predicaat ‘Best Reviewed’ heeft...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen