Wasmachine review

Review Miele wmg120 wcs TDos & CapDosing - Comfortabel wassen

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Energiezuinige en zeer stille wasmachine, met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 8 kg. Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem TwinDos en CapDosing. De Miele wasmachine heeft 16 verschillende wasprogramma’s en een speciale vlekkenfunctie om iedere soort was en vlek perfect schoon te krijgen.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken 
Door het speciale honingraatpatroon van de unieke SoftCare-trommel en de kleine perforaties ontstaat er een waterfilm, waar het wasgoed zachtjes overheen glijdt en daardoor nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang automatisch verwarmd. Hierdoor wordt de kleding al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

CapDosing capsules voor automatische dosering
Handige capsules voor het doseren van speciaal wasmiddel, wasverzachter en een booster, eenvoudig te gebruiken via de wasmiddellade.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing
Deze Miele heeft een capaciteit van 8 kg en een centrifugetoerental van 1600. Met halfvolle trommel is hij niet zo zuinig. De machine geeft de resterende tijd weer, heeft startuitstel en een signaal aan het einde van het programma. Verder heeft hij in de doseerlade een inzet voor vloeibaar wasmiddel, dat voorkomt dat wasmiddel op kleding terecht komt voordat het programma start.
Score: 7.2
BCC:
Review Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing
De wasmachine had eerst een update nodig aangezien deze nieuwe trommels maar 1 kant opdraaien gaan de lakens in de knoop en draaien als een dikke prop rond. Na de update gaat het oké, niet perfect. Wat lakens betreft vind ik het nog steeds niet ideaal.
Score: 8.0
Coolblue:
Review Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing
Ik had de machine gekozen door de goede reviews, en de automatische was middel dosering. Nou dat systeem werkt inderdaad heel eenvoudig. het meegeleverde middel doet het prima. Mocht je je eigen middel willen gebruiken, dan kan dit ook door de meegeleverde navul tanks te gebruiken. de machine is erg stil in gebruik, nog geen min punten ontdekt.
Score: 8.7
Kieskeurig:
Review Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing
De wasmachine is duurzaam in gebruik. Na een wasbeurt kun je precies aflezen hoeveel water en energie de machine heeft verbruikt. De wasduur vd programma's kan verkort worden. De machine neemt zelf de nodige hoeveelheid wasmiddel, zodat je niet teveel gebruikt. Ook het geluidsniveau is zodanig dat je af en toe moet luisteren of hij wel aan staat.
Score: 9.0


Conclusie

Eens een Miele, altijd een Miele? Deze Miele wasautomaat met TwinDos voor comfortabel wassen en een goed wasresultaat heeft veel voordelen. De vele soorten wasprogramma's, de vlekkenfunctie en SoftCare trommel met voorstrijken. De wasmachine is zeer stil in gebruik, waardoor er geen overlast is en er op alle tijdstippen gewassen kan worden. Het bedienen van het bedieningspaneel vraagt wat aandacht voor sommige en het wassen van lakens is niet optimaal, net als bij veel andere wasmachines.

8.2
 • TwinDos • Energiezuinig • Stil • Vlekkenprogramma
 • Geen stoomfunctie • Lakens wassen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing
  Prijzen vergelijken

  Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 999,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing

  icon: Miele wmg120 wcs W1 TwinDos & CapDosing

  Miele - Wasmachine – Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 8 kg. Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem TwinDos en CapDosing. De Miele wasmachine heeft 16 verschillende wasprogramma’s en een speciale vlekkenfunctie om...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen