Wasmachine review

Review Miele wkl130 wps TDos W1 Energiezuinig, stil en ThermoSoftcare

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 8 kg. Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en CapDosing.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken 
Door het speciale honingraatpatroon van de unieke SoftCare-trommel en de kleine perforaties ontstaat er een waterfilm, waar het wasgoed zachtjes overheen glijdt en daardoor nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang automatisch verwarmd. Hierdoor wordt de kleding al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Kieskeurig:
Review Miele wkl130 wps TwinDos W1
Wij twijfelden heel erg over het twindossysteem, omdat mensen schreven dat je wasgoed naar kots stonk als je het uit de machine haalde. Wij hebben toch de beslissing gemaakt om een miele te kopen met het twindossysteem en achteraf hadden we dat veel eerder moeten doen. Wij zijn dus echt tevreden over deze wasmachine.
Score: 9.0


Conclusie

Energiezuinige Miele wasmachine die erg stil is en 1600 toeren bevat. De machine is extra beveiligd in de vorm van het Waterproof-system en de Thermo-Softcare-trommel. De wasmachine bevat TwinDos, Capdosing en een krachtige en duurzame ProfiEco-motor. Het enige nadeel van deze Miele wasmachine is dat hij geen functies als AddWash en I-dos inbegrepen heeft, anders had de machine perfect geweest.  

9.0
 • TwinDos systeem • Energiezuinig • Stil
 • Geen addwash • Geen i-dos
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wkl130 wps TwinDos W1

  icon: Miele wkl130 wps TwinDos W1

  Miele - Wasmachine – Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 8 kg. Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem TwinDos en CapDosing. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen