Wasmachine review

Review Miele tkg840 wp Eco FragrangeDos & Steamfinish

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een warmtepompdroger met FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur. Met een vulgewicht van 8 kg. en ruime vulopening van 38 cm. Snelle resultaten met stoomstrijken SteamFinish. Voorzichtige wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele en het verbruik altijd in het oog met EcoFeedback. Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt het wasgoed door de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig. Ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend, want het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat.

De basis van een EcoComfort-droger is de bijzondere warmtepomptechnologie, waarbij de drooglucht met een warmtepomp wordt verwarmd. In tegenstelling tot bij een conventionele condensdroger, wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens weer opnieuw gebruikt. Hierdoor overtreft de EcoComfort-droger van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42%.

EcoFeedback voor optimaal besparen
De functie EcoFeedback helpt bij het besparen van energie. Voorafgaand aan ieder droogprogramma naar keuze verschijnt een prognose van het energieverbruik. Tijdens en ook na het droogprogramma wordt het daadwerkelijke verbruik getoond, dit kan afhankelijk van de belading variëren. Zo kun je gericht kiezen voor een energiezuiniger droogprogramma, voordat je de droger start.

FragranceDos om de was extra lekker te laten ruiken
Met Miele-geurflacons wordt je wasgoed niet alleen lekker zacht, het gaat het heerlijk van ruiken. De geurflacons zijn in verschillende geuren te verkrijgen en gemakkelijk in één keer toe te voegen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele tkg840 wp SFinish&Eco
Zeer uitgebreide programmakeuze. De machine is makkelijk in gebruik en het filter makkelijk schoon te maken. De was komt er goed droog uit maar niet erg gekreukt en het energieverbruik is erg laag. Echt een aanrader!
Score: 9.0
Coolblue:
Review Miele tkg840 wp SFinish&Eco
De Miele wasdroger bevalt ons goed. Het is even wennen met programmeren maar dat is meestal met elk nieuw apparaat. Sommige programma's drogen de was niet helemaal. Bij het wolprogramma geeft hij 5 min droogtijd aan. Ik krijg dat niet gewijzigd. Al met al een fijn wasdroger met hier en daar wat opmerkingen.
Score: 8.8
Media Markt:
Review Miele tkg840 wp SFinish&Eco
Pluspunten: Verlichte kuip, werkt top, afvoerslang, programmeerbaar. Minpunten: Kan er geen bedenken. Kwaliteitsproduct, werkt top en met de geurflacons komt de gedroogde was er lekker geurend uit!
Score: 9.3


Conclusie

Heerlijk schone en lekker geurende was, dat willen we allemaal. Deze Miele heeft een speciaal geursysteem, de FragrangeDos, waarmee automatisch geurtjes gedoseerd worden. De droger is voorzien van Anti-kreuk programma, SteamFinish en kort wasprogramma, voor de snelle wasjes. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor zeer energiezuinige programma's, die over het algemeen wat langer duren. Het droogresultaat van beddengoed is minder goed te noemen en het direct begrijpen van het digitale bedieningsscherm is ook niet voor iedereen weggelegd.

9.0
 • Stoomfunctie • Vulopening • Energiezuinig • Kalksensor • Impregneren
 • SmartPhone app • Beddengoed drogen • Digitale scherm
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tkg840 wp SFinish&Eco
  Prijzen vergelijken

  Miele tkg840 wp SFinish&Eco is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A+++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele tkg840 wp SFinish&Eco

  icon: Miele tkg840 wp SFinish&Eco

  Miele - Wasdroger - Warmtepompdroger met FragranceDos en SteamFinish voor glad wasgoed en een frisse geur. Met een vulgewicht van 8 kg. en ruime vulopening van 38 cm. Snelle resultaten met stoomstrijken, SteamFinish. Voorzichtige wasbehandeling met de SoftCare-trommel van Miele en het verbruik altijd in het oog met EcoFeedback. Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt het wasgoed door de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen