Wasdroger review

Review Bosch wtw85490nl Best Reviewed door Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Deze warmtepompdroger heeft een grote trommel met wel 8 kg vulgewicht, hij is  energiezuinig met energieklasse A++, stil en heeft zelfreinigende condensor en kinderbeveiliging. 

Best Reviewed Kieskeurig
De website Kieskeurig heeft de Bosch wtw85490nl het predicaat ‘Best Reviewed’ toegekend. 

Warmtepomp systeem
De Bosch wtw85490nl wasdroger is uitgerust met een warmtepomp en dit maakt de wasdroger direct energiezuiniger, stiller en produceert hij veel minder warme vochtige lucht in de ruimte waar hij staat, dan bij een conventioneel wasdroger.

Vulcapaciteit droger
De Bosch wtw85490nl heeft een vulcapaciteit van 8 kg wasgoed. Uiteraard is het altijd mogelijk om minder wasgoed in de trommel te doen. De wasdroger past de programma's daar dan automatisch op aan. 

Geluidsniveau 65 dB
De wtw85490nl heeft een geluidsniveau van 65 decibel. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasdroger is en dit is vooral belangrijk als je bijvoorbeeld van plan bent veel ’s-nachts te drogen vanwege het nachttarief. Je wilt natuurlijk niet dat je droger je ’s-nachts wakker houdt. 

Zelfreinigende condensor
De Bosch wasdroger heeft een zelfreinigende condensator en hiermee hoeft je de condensor nooit meer schoon te maken. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv
Testoordeel mei 2016 - Er kan 8 kilo wasgoed er in deze warmtepompdroger. De condensor wordt automatisch schoongemaakt. Deze machine is verder voorzien van startuitstel, trommelverlichting, weergave van resterende programmatijd. Bovendien geeft hij een geluidssignaal aan het einde van een programma.
Score: 6.8
Bosch:
Review Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv
Positief aan deze droger zijn de vele programma's en werkelijk alle kleding en dekbedden kunnen in de droger. Ook de verlichting in de trommel is voor ons heel makkelijk en de grootte van de trommel. Wel is het wennen aan hoe droog de was is. Dit is niet geheel droog, maar een beetje vochtig. Het is te vergelijken met een vaatwasser. Daar zit ook warmtedamp in.
Score: 9.0
Witgoedhuis.nl:
Review Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv
Een fijne wasdroger, geen spijt van deze aankoop. Past de tijd aan, aan de hoeveelheid was. Zuiniger in energie dankzij de warmtepomp. En makkelijk te bedienen. En ook belangrijk dat deze wasdroger zichzelf reinigt. De was voelt heerlijk zacht aan.
Score: 7.5
Kieskeurig:
Review Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv
Droogt zeer goed en is erg gebruiksvriendelijk. Energiezuinig, zelfreinigend, hoog vulgewicht, intelligentie van de machine waardoor tussentijdse gewenste aanpassingen obv het drogingsproces doorgevoerd worden en breed scala aan mogelijkheden (zowel voorgeprogrammeerd als zelf te bepalen). Tevens was de kwaliteit prijsverhouding.
Score: 8.9


Conclusie

Deze Bosch warmtepompdroger heeft alle belangrijke eigenschappen die je tegenwoordig van een wasdroger mag verwachten. De wtw85490nl is energiezuinig, stil, zelfreinigend en heeft een groot vulgewicht. De machine beschikt ook over de nodige intelligentie waarmee wordt berekent hoeveel tijd en energie nodig is voor een bepaalde hoeveelheid wasgoed. De gebruikers van de website Kieskeurig.nl hebben de Bosch wtw85490nl het predicaat ‘Best Reviewed’ toegekend.

8.1
 • Energiezuinig • Stil • Grote vulcapaciteit • Best Reviewed Kieskeurig
 • Capaciteit opvangbak water krap • Langere droogtijd
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv
  Prijzen vergelijken

  Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 749,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Juli 2018, April 2018, Juli 2017, September 2016, Augustus 2016
  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv

  icon: Bosch wtw85490nl Serie 6 Exclusiv

  Bosch - Droger - Best Reviewed Kieskeurig - Deze warmtepompdroger met 8 kg vulgewicht is zuinig met energie en met de zelfreinigende condensor behoudt de wasdroger zijn energielabel van A++ gedurende zijn gehele levensduur. Energiezuinig wasdroger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wtw85490nl kopen, omdat hij met energielabel A++...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen