Wasdroger review

Review LG rc8055ah1m Sensor Dry System - zelfreinigende condensor

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Wasdroger –  Energiezuinige warmtepompdroger met 14 verschillende droogprogramma’s en een laadruimte van maar liefst 8 kilo. Deze LG warmtepompdroger kan drogen bij lage temperatuur met hoge energie-efficiëntie en milde verzorging van delicate stoffen. Hierdoor is de droger extra energiezuinig. De filter is gemakkelijk schoon te maken en de pluizenfiltersensor waarschuwt wanneer het filter afwezig of verwijderd is. De droger is voorzien van kinderslot, RVS trommel en zelfreinigende condensor.

SensorDry meet de vochtigheid
De Sensor Dry technologie van LG zorgt aan de hand van sensoren dat de temperatuur en het vochtigheidsniveau bij iedere wasbeurt automatisch worden gemeten. Door het meten van de vochtigheid past de droger het programma aan, zodat het aansluit op de gemeten vochtigheid. Dit zorgt voor perfecte droogprestaties en voorkomt onnodig lang drogen.

Smart Diagnosis om snel storingen op te lossen
Wanneer zich een probleem met je droger voordoet, wil je vaak snel weten wat er aan de hand is. Het zelf uitzoeken en de klantenservice bellen kost vaak onnodig veel tijd. Met Smart Diagnosis van LG gaat dat een stuk eenvoudiger. Dankzij deze toepassing kan de wasmachine of droger zelf het probleem vaststellen. Na het doorlopen van een aantal stappen, geeft de wasdroger een signaal, via de smartphone, door aan de computer van de klantenservice. Deze computer analyseert het geluid en het probleem en geeft het probleem door aan de monteur. Hierdoor bespaar je een hoop moeite, tijd en servicekosten. Je herkent Smart diagnosis aan het logo op de voorkant van de wasmachine of droger.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review LG rc8055ah1m Sensor Dry System
Energie zuinig, fijn dat je m op de afvoer kan aansluiten, stil. Programma's duren vrij lang, maar dat wist ik van te voren. Dit komt door de warmtepomp. Wanneer je hem instelt op kastdroog is je was niet droog. Zonder dat je de gebruiksaanwijzing leest kom je er niet achter dat het ook niet kastdroog wordt. Had persoonlijk die stand een andere naam gegeven.
Score: 8.0
Wehkamp:
Review LG rc8055ah1m Sensor Dry System
Een goede keuze. Geen moment spijt van deze geweldige droger. Grote vulopening, grote trommel en m'n was komt er perfect droog en praktisch strijkvrij uit. Een gezellig deuntje bij aanvang èn een gezellig deuntje als het programma is afgelopen!
Score: 9.1
Kieskeurig:
Review LG rc8055ah1m Sensor Dry System
Droger met vele programma" s goed overzichtelijk display met tip toetsen waarmee je de droogte nog beter kunt instellen grote deuropening en er zit licht in de trommel met eind signaal die je ook zachter kan zetten kan in een kleine ruimte en maakt weinig geluid.
Score: 8.0
LG:
Review LG rc8055ah1m Sensor Dry System
Wasdroger met diverse droogprogramma’s en een laadruimte van maar liefst 8 kilo! Belangrijkste kenmerken: 8 Kilo drogen in één keer, ECO A++ energieverbruik, hoge droogprestatie door sensor drogen, Smart Diagnosis, hulp bij storing en Sensor Dry Systeem.
Score: 9.3


Conclusie

Je bent op zoek naar een gezinsvriendelijke droger? Dan is de juiste keuze een machine met een capaciteit van 8 kg. De droogtrommel biedt voldoende ruimte voor al het wasgoed van een gezin van maximaal 5 personen. Door de 14 verschillende droogprogramma's is er voor ieder soort wasgoed de perfecte droogbeurt. Zoals bij ieder product is het verstandig om vooraf de handleiding goed te lezen om alle opties op de juiste wijze toe te kunnen passen.

8.6
 • SmartPhone App • Energiezuinig • Mileubewust • Vulcapaciteit
 • Kastdroog stand
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG rc8055ah1m Sensor Dry System
  Prijzen vergelijken

  LG rc8055ah1m Sensor Dry System is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 619,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  LG rc8055ah1m Sensor Dry System

  icon: LG rc8055ah1m Sensor Dry System

  LG - Wasdroger – Energiezuinige warmtepompdroger met 14 verschillende droogprogramma’s en een laadruimte van maar liefst 8 kilo. Deze LG warmtepompdroger kan drogen bij lage temperatuur met hoge energie-efficiëntie en milde verzorging van delicate stoffen. Hierdoor is de droger extra energiezuinig en bewust*. De filter is gemakkelijk schoon te maken en de pluizenfiltersensor...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen