Wasdroger review

Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

De Pro-Tex droger droogt zelfs de meest delicate kleding, zoals wol en zijde, met gelijkmatige resultaten. De Woolmark Blue certificering maakt de droger uniek.. Alles wat je gewassen hebt kun je in één keer nu ook drogen. De droger is voorzien van handige startuitstel functie, resttijdindicatie op het grote LCD display, 10 verschillende droogprogramma's en geeft een geluidsignaal als de droger klaar is. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai.

De juiste bescherming tijdens het drogen voor je kleding
Het AEG programma van het unieke AbsoluteCare-systeem bepaalt nauwkeurig het gewicht van de was in de trommel en het te bepalen droogtemperatuur. Delicate wollen was wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte, om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan niet te verliezen en zelfs te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te zo goed mogelijk te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit en de juiste vorm  te behouden.

Het ÖKOFlow-systeem heeft slechts één filter
Deze wasdroger is voorzien van een zeer efficiënt filtersysteem. De droger heeft slechts één filter dat schoongemaakt hoeft te worden, waardoor het eenvoudig is om de luchtstroom hoog te houden en het energieverbruik laag.

ProSense-technologie voorkomt waterverspilling
Met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, gestuurd door intelligente software die de droogtijd en het energieverbruik aanpast aan het wasgoed, per wasbeurt. Dit bespaart tijd en energie en je favoriete, dagelijkse kleding wordt zorgvuldig beschermd.

Sensidry drogen op lagere temperatuur
Kleding dient er zo lang mogelijk als nieuw uit te zien. De Sensidry-warmtepomptechnologie zorgt, door te drogen op een lagere temperatuur, voor het beste resultaat.

OptiSense zorgt voor exacte instelling droogtijd en energieverbruik
Het intelligente OptiSense zorgt voor een minimaal gebruik van de tijd en de energie, hoe groot de lading ook is. Dit is niet alleen handiger, maar voorkomt ook te lang drogen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
Deze zuinige warmtepompdroger van AEG heeft een grote capaciteit, er kan 9 kilo was in. Hij is voorzien van startuitstel, trommelverlichting, een display waarop de resterende programmaduur te zien is en onderhoudsindicatoren. De droger geeft een geluidssignaal als het programma klaar is.
Score: 6.7
BCC:
Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
Wij waren opzoek naar een duurzame wasdroger omdat wij als gezin van plan waren die regelmatig te gebruiken. Toen hebben wij een aantal merken wasdrogers met elkaar vergeleken. wij zijn tot de conclusie gekomen dat deze wasdroger een van de beste is. Wij hebben deze wasdroger nu al een aantal maanden in ons bezit en zijn zeker over het product te spreken. Het fijnste vind ik dat de kleren echt goed droog worden.
Score: 9.2
Witgoedhuis.nl:
Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
Hebben de droger gelijk maximaal getest die week om er zeker van te zijn dat hij stil is en blijft. Deze is super stil en de mogelijkheden,gebruiksgemak en droog resultaten zijn super. Zijn zeer blij met deze droger. Hij kan gewoon op de afvoer en dat is voor ons ook een plus punt.
Score: 8.7
Kieskeurig:
Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe AEG droger. Ik gebruik hem nu een half jaar. Zelfs mijn wollen of tere kleding kan ik er goed in drogen. Ook een goed resultaat als ik het strijkvrij wil drogen. Het strijken gaat dan daarna heel gemakkelijk. Ja, ik ben echt blij met deze machine.
Score: 9.5
AEG:
Review AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
De stilste en meest geruisloze manier om uw kleding te drogen. Met deze droogautomaat kunt u uw kleding bijna volledig geruisloos drogen. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai -Slechts 57 dB met de Extra Silent-cyclus.
Score: 8.8


Conclusie

Deze AEG warmtepompdroger is een voorbeeld van modern wassen. Veel wasgoed in korte tijd wegwerken, op het tijdstip dat het beste bij jou past. Mileubewust, zuinig en comfort, wat niet afdoet aan het droogresultaat. De grote vulcapaciteit en de vele handige opties, zorgen voor een goed bedieningsgemak. Op het moment dat er een pluisfilter, condensbak of condensor gereinigd moet worden, krijg je een signaal. Ondanks de anti-kreuk fase wil het wasgoed, bij sommige programma's, nog wel gekreukt uit de droger komen.

8.6
 • Signalen • Snel • Energiezuinig • Gebruiksgemak
 • Kreuken • Duur katoenprogramma
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm
  Prijzen vergelijken

  AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 757,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Juni 2016, Mei 2016, April 2016
  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 65

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm

  icon: AEG t86597nih Pro-Tex Lavatherm

  AEG - Wasdroger - Beste Reviewed Kieskeurig - Lavatherm warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kg en een elektronische vochtmeting. De Pro-Tex droger droogt zelfs de meest delicate kleding, zoals wol en zijde, met gelijkmatige resultaten. De Woolmark Blue certificering maakt de droger uniek. Alles wat je gewassen hebt kun je in één keer nu ook drogen. De droger is voorzien van handige...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen