Wasdroger review

Review Miele tcf630 wp Eco T1 - EcoDry, PerfectDry en FragranceDos

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Stille en energiezuinige warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kg. De machine heeft FragranceDos, dat een heerlijke geur geeft aan je wasgoed tot wel 4 weken lang. De machine bevat handige functionaliteiten als EcoDry-technologie en PerfectDry-technologie.

Nauwkeurige droging dankzij de kalksensor
Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droger volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloedt de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Dit gebeurt niet bij Miele. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren heeft ingesteld.

Besparen gedurende de levensduur van de droger
De Miele EcoDry-technologie garandeert je een duurzaam, laag energieverbruik en optimale droogprogramma's. Door de doeltreffende combinatie van het Miele-filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de prestaties te verlagen. Miele-droogautomaten met warmtepomptechnologie werken met EcoDry altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van het apparaat.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele tcf630wp kopen, omdat hij één van de energiezuinigste wasdrogers is op de markt. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A+++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen.


Conclusie

Deze Miele warmtepompdroger is relatief stil en energiezuinig met het label A++. De machine is zeer veilig voor kinderen door het kinderslot. De wasdroger bevat handige functies als de FragranceDos waardoor je wasgoed erg fris ruikt. De EcoDry-technologie en PerfectDry-technologie zijn zeer handig bij de machine. Het enige minpunt aan deze droger is dat het lang kan duren en dat er geen stoomfunctie in zit.

8.0
 • Stil • Energiezuinig • FragranceDos • Kinderslot • Ruimte trommel
 • Geen stoomfunctie • Duurt lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele tcf630 wp Eco T1
  Prijzen vergelijken

  Miele tcf630 wp Eco T1 is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.049,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.199,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Miele tcf630 wp Eco T1

  icon: Miele tcf630 wp Eco T1

  Miele - Droger - Stille en energiezuinige warmtepompdroger met een vulgewicht van 8 kg. De machine heeft FragranceDos, dat een heerlijke geur geeft aan je wasgoed tot wel 4 weken lang. De machine bevat handige functionaliteiten als EcoDry-technologie en PerfectDry-technologie. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Miele...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen