Wasdroger review

Review Zanussi zdh8353w met Woolmark Blue label - Zuinig en snel!

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Droger - Energiezuinige warmtepompdroger met een maximale belading van 8 kg. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Dankzij de warmtepomptechnologie wordt kleding op een lage temperatuur gedroogd en blijft je energierekening laag. Naast zuinig is deze Zanussi droger ook bijna onderhoudsvrij. Zo is de condensor zelfreinigend voor minder onderhoud. Wol en zijde kunnen veilig gedroogd worden, de droger heeft namelijk een Woolmark Blue label. Bovendien heeft de Zanussi zdh8353w een inverter motor, waar je 10 jaar garantie op ontvangt. Met de startuitstel-functie kun je het programma vooraf instellen om te starten over 1 tot 20 uur, wanneer het jou uitkomt.

Strijkvrij+ voor makkelijk strijken
Met het programma Strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat het kreukels en vouwen vermindert.

Draaibare deur
De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

Slechts één filter te reinigen.
Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, ook maar één keer reinigen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Acht kilo wasgoed kan deze warmtepompdroger aan. Hij droogt een volle trommel katoen opvallend snel; bij een halfvolle trommel katoen droogt hij niet erg zuinig. Deze Zanussi geeft de resterende programmaduur weer, geeft een geluidssignaal als het programma klaar is en heeft starttijd uitstel. Ook zijn er indicatoren die aangeven wanneer er onderhoud nodig is.
Score: 6.5
BCC:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Makkelijk programmeren met tiptoetsen. Eenvoudig programma. Daarom gemakkelijk in gebruik. Met tiptoetsen vind ik fijner dan draaiknop. Kan weinig aan kapot. Ook dat de warmte in de machine blijft vind ik een voordeel.
Score: 8.8
Coolblue:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Het is een prima machine, wel wat duurder dan mijn vorige wasdroger, maar energie zuiniger dus dat levert ook weer wat op. er past veel in, er is genoeg variatie in keuze programma's, soms is dat nog wel wat zoeken. hij maakt weinig geluid, de pluizenfilter is makkelijk te reinigen en ook het waterreservoir is zo leeg.
Score: 8.6
Witgoedhuis.nl:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Met een baby uiteindelijk toch voor een wasdroger gekozen. Ideaal, want als haar slaapzakje is ondergespuugd is hij dezelfde dag goed droog. De diverse duidelijke programma's spreken voor zich. Vooral fijn dat de droogduur wordt aangepast aan de hoeveelheid was. Lekker zuinig dus! inmiddels ook de opfrisstand gebruikt en dat is ook echt een uitkomst.
Score: 8.7
Kieskeurig:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Wij hebben deze droger sinds een paar maanden. Het was wel even wennen na onze oude droger. Het drogen duurt langer dus even de planning aanpassen. Verder is het een erg handig apparaat wat makkelijk schoon te maken is. Wij hebben de water op de afvoer aangesloten voor het gemak. Kortom een mooi en simpel te bedienen apparaat.
Score: 8.6
Zanussi:
Review Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
Bepaal met de LINDO100 drogers zelf de starttijd die u het beste uitkomt en bespaar op uw energiefactuur (bv. tijdens daluren). Door de was in beweging te houden en een afkoelfase te gebruiken voorkomt het programma 'Strijkvrij' permanente kreukels in fijne en synthetische stoffen en bespaart u tijd tijdens het strijken van uw kleding.
Score: 9.0


Conclusie

Met deze Zanussi warmtepompdroger kun je eenvoudig zelf bepalen wanneer de was gedroogd moet worden en daardoor ook de kosten besparen, om te drogen tijdens de daluren. De droger is erg energiezuinig en stil, heeft een grote vulcapaciteit en goed droogresultaat. Er zit geen stoomfunctionaliteit op, wel een opfris progrogramma waarmee wasgoed niet direct gewassen hoeft te worden. Het drogen kan, vanwege de energiezuinige programma's, wel wat langer duren en over het bedienen van de programma's zijn ook de meningen verdeeld. De één vindt het eenvoudig en de ander heeft moeite met het programmeren.

8.4
 • Vulcapaciteit • Wol&Zijde programma • Opfrisfunctie • Deur verstelbaar
 • Kreuken bij halfvolle trommel • Bediening
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label
  Prijzen vergelijken

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label is onder andere te koop bij

  De winkel van ons allemaal

  € 493,-

  Voor 16:00 uur besteld, maandag in huis

  Ga naar Bol.com

  Ook voor wassen en drogen

  € 493,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Jouw webwinkel voor huishoudelijke apparaten

  € 493,-

  Op voorraad

  Ga naar AO.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 66

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

  icon: Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

  Zanussi - Droger - Energiezuinige warmtepompdroger met een maximale belading van 8 kg. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Dankzij de warmtepomptechnologie wordt kleding op een lage temperatuur gedroogd en blijft je energierekening laag. Naast zuinig is deze Zanussi droger ook bijna onderhoudsvrij. Zo is de condensor zelfreinigend...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen