Wasmachine review

Review Zanussi zwf8163bw grote capaciteit en energiezuinig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Meer wassen in één keer met deze energiezuinige Zanussi wasmachine. Deze wasmachine heeft een extra grote capaciteit van 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een gezin  met 3 tot 5 personen. Door de extra grote vulopening kun je gemakkelijk de was in- en uitladen. De extra snel optie voor een verkorting van de wasduur tot 50%, AquaFall en de mogelijkheid om de eindtijd uit te stellen in plaats van de starttijd zijn aangename opties.

Zanussi Lindo300 reeks voordelen
Bovenop alle opties uit de Zanussi Lindo100 range, biedt de Zanussi wasmachine met Lindo300 reeks bijvoorbeeld ruimte voor ladingen tot 8 kg, zodat je meer kan wassen per keer en tijd overhoudt voor leuke dingen. Verder kunnen deze wasmachines zonder moeite omgaan met grote jassen, dekbedden en andere grote stukken wasgoed. Dankzij de grote vuldeur wordt het in- en uitladen van het wasgoed makkelijker dan ooit tevoren.

Bespaar tijd met AutoSense
Bespaar je tijd én reduceer het energie- en waterverbruik. Bij de functie AutoSense worden de cyclustijd, het water- en energieverbruik automatisch aangepast aan de grootte van de lading. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten.

Sensorgeregelde waterdosering
Het Fuzzy-Logic systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Zanussi zwf8163bw Lindo300
Ik ben uiterst tevreden over de wasmachine, maar je moet ze wel leren gebruiken. Zeker ivm haar programmaduur die automatisch wordt aangepast. Zeer goed was- en droogresultaat en vooral het geluidsniveau is een pluspunt. En minpuntje is dat er bij het toerengetal geen keuze is om op 1000 toeren te draaien, uit ervaring weet ik dat dit voor bepaald wasgoed goede resultaten geeft.
Score: 9.0
Zanussi:
Review Zanussi zwf8163bw Lindo300
Betrouwbaar. Snel. Easy. Uw was schoon krijgen in 30 minuten is even makkelijk als op "Start" drukken. Onze wasmachines verzekeren een gelijkmatige verdeling van het water en wasmiddel over het wasgoed. Verder kunt u de cyclus laten eindigen wanneer het u het beste uitkomt, 's nachts bijvoorbeeld om ook de energierekening laag te houden of overdag op het moment dat u thuiskomt.
Score: 8.5


Conclusie

Meer wassen in één keer door de grote wastrommel, gemakkelijk in- en uitladen door de grote vulopening en de optie 'snel' om de kleding dubbel zo snel te wassen. De zeer energiezuinige Zanussi wasmachine biedt veel comfort en fijne opties. De wasmachine heeft een zeer goed was- en droogresultaat en vooral het geluidsniveau is een pluspunt. Een nadeel is dat de filter niet gemakkelijk schoon te maken is.

8.8
 • Grote vulopening • Grote trommel • Energiezuinig
 • Geen stoomfunctie • Geen App • Geen automatische wasdosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Zanussi zwf8163bw Lindo300
  Prijzen vergelijken

  Zanussi zwf8163bw Lindo300 is onder andere te koop bij

  De winkel van ons allemaal

  € 399,-

  Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op af

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 78

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -20%

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 51
  Energieklasse A+++

  Fysieke kenmerken

  Type Voorlader

  Zanussi zwf8163bw Lindo300

  icon: Zanussi zwf8163bw Lindo300

  Zanussi - Wasmachine - Deze wasmachine heeft een extra grote capaciteit van 8 kg, waardoor de wasmachine geschikt is voor een gezin met 3 tot 5 personen. Door de extra grote vulopening kun je gemakkelijk de was in- en uitladen. De extra snel optie voor een verkorting van de wasduur tot 50%, AquaFall en de mogelijkheid om de eindtijd uit te stellen in plaats van de starttijd zijn aangename opties. Ook...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen