Wasdroger review

Review AEG t8de94ew Lavatherm warmtepompdroger - grote trommel

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Zeer zuinig door het gebruik van warmtepomptechnologie. Met een vulgewicht van 9 kg, waardoor de droger uitstekend geschikt is voor gezinnen met 5 of 6 personen. Deze AEG droger voelt automatisch wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, waardoor de droogtijd niet langer is dan noodzakelijk is. Door het fraaie LCD scherm word je precies op de hoogte gehouden. Met de functie startuitstel kun je met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen, om bijvoorbeeld in de daluren te drogen

Kenmerken AEG t8de94ew warmtepompdroger
ProSense-technologie voor zuinig en snel wassen
De geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, worden gestuurd door intelligente software die de droogtijd en het energieverbruik gunstig aanpast.

SensiDry-technologie op lagere temperatuur wassen
Door deze technologie droogt het warmtepompsysteem door de precieze sensoren je kleding op slechts de helft van de temperatuur, met behoudt van prima resultaten.

Het AbsoluteCare-systeem met reverserende trommel
Dit systeem controleert nauwkeurig de trommelbewegingen en de droogtemperatuur op basis van wetenschappelijke inzichten. Alle AEG droogautomaten werken met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans om in elkaar te draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien, waardoor er regelmatig een gedeelte nat blijft.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review
Wij zijn een gezin van 5, met drie opgroeiende kinderen. Onze aankoop van de warmtepompdroger is een weloverwogen beslissing geweest. De prijs/kwaliteit verhouding met andere warmtepompdrogers hebben we onderzocht. Het is een genot en nog zuinig in gebruik. Het droog goed ook met 9 kg wasgoed, en kreukt weinig tot bijna niet. Sportkleding, jeans het gaat er allemaal in. Top aankoop!
Score: 9.3
Coolblue:
Review
Hij is een stuk minder luidruchtig dan mijn vorige droger. Ben vooral bij met de extra grote inhoud. Zolang je niet vergeet om de droger op extra droog te zetten (wat dus niet standaard het geval is) is het een prima apparaat!
Score: 8.0
Wehkamp:
Review
Nog een keer AEG. Hiervoor hadden wij ook een AEG droger en waren wij heel erg blij en nu hebben wij deze gekocht en resultaat is super. Voldoet aan de verwachting.
Score: 9.5
Witgoedhuis.nl:
Review
Na afscheid te hebben moeten nemen van onze 15 jaar trouwe AEG droger wederom voor AEG gegaan, ditmaal voor de nieuwste uitvoering met grote capaciteit vanwege de groeiende hoeveelheid aan was. Hij maakt weinig lawaai, is zuinig en alle was wordt prima gedroogd, spijkerbroeken krimpen niet meer dus kunnen weer gewoon in de droger.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review
Door de vele was die ik dagelijks heb van personeel en keukendoeken is deze wasdroger een uitkomst. machine rekent zelf het gewicht uit en dus ook de droogtijd en klopt altijd. ook de grootte deur en verlichting in de machine maakt het een geweldige makkelijke wasdroger. de moderne techniek maakt drogen kinderspel. en zuinig in gebruik.
Score: 10.0
AEG:
Review
Alles wat u wast kunt u nu ook drogen. Van de zachtste wollen trui tot een alledaags zakelijk overhemd of een ski-jack. Drogers met het AbsoluteCareŽ-systeem hebben programma's op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp. En behoudt de vorm.
Score: 9.0


Conclusie

Alles wat je gewassen hebt, kun je wassen in deze warmtepompdroger van AEG. Zelfs delicate stoffen als wol of zijde. Door de ruimte vulcapaciteit was je in één wasbeurt een grote hoeveelheid weg. De droger is energiezuinig en erg stil, wat erg prettig is. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en de vele wasprogramma's eveens. Minder blij zijn de beoordelaars over de droogtijd bij de milieuvriendelijke droogprogramma's of de bediening van de toetsen.

9.1
 • Grote trommel • Energiezuinig • Stil • Delicate droogprogramma's
 • Droogtijd Ecoprogramma • Bediening toetsen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG t8de94ew Lavatherm
  Prijzen vergelijken

  AEG t8de94ew Lavatherm is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 661,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 669,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Ook voor wassen en drogen

  € 799,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  AEG t8de94ew Lavatherm

  icon: AEG t8de94ew Lavatherm

  AEG - Wasdroger - Lavatherm warmtepompdroger, zeer zuinig door het gebruik van warmtepomptechnologie. Met een vulgewicht van 9 kg, waardoor de droger uitstekend geschikt is voor gezinnen met 5 of 6 personen. Deze AEG droger voelt automatisch wanneer de gewenste droogtegraad is bereikt, waardoor de droogtijd niet langer dan noodzakelijk is. Door het fraaie LCD scherm word je precies op de hoogte...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen