Wasmachine review

Review Beko wmy81483lmb2 Goede prijs/kwaliteit verhouding

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Energiezuinig met energieklasse A+++
De Beko wmy81483lmb2 heeft de hoogste energieklasse op de markt; A+++.

Aquawave™ Technology
Met de Beko Aquawave trommeltechnologie zorgt voor zachte en effectieve wasvoorwaarden zodat al jouw wasgoed zodat ze langer meegaan.

Automatische watercontrole systeem
Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat. 

Beko ProSmart Inverter Motor
De Beko ProSmart wasmachine bevat een koolborstelloze motor. Deze wasmachines hebben een langere levensduur dankzij de ProSmart Inverter motor technologie.De Beko ProSmart wasmachines zijn 3 keer stiller dan de gemiddelde wasmachine.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Beko wmy71483lmb2
Het eerste wat opvalt is dat hij niet veel geluid maakt. Verder vind ik het nu al fijn dat ik goede duidelijke opties krijg. Een grote vulopening: wat een gemak bij mijn lits jumeaux dekbedovertrek En de duurzaamheid: ik ga er vanuit dat hij járen zijn plicht zal vervullen.
Score: 9.0
Coolblue:
Review Beko wmy71483lmb2
Als je voor het eerst een wasmachine koopt en je wilt een simpele en betrouwbare wasmachine dan is dit een interessante keuze. Binnen een paar wasjes begrijp je vrij snel de interface. Tevens na verschillenden wasmachine geprobeerd te hebben is onze ervaring dat hij zelf gebruiksvriendelijker is dan sommige duurdere wasmachines op de markt.
Score: 8.9
Witgoedhuis.nl:
Review Beko wmy71483lmb2
Ik ben erg tevreden over de Beko wasmachine De machine is energie zuinig, geeft weinig geluid en is mooi van vorm. De was komt er erg schoon en goed droog uit. Een aanrader!!en ook nog eens 5 jaar garantie dat zie je niet bij de grote merken
Score: 8.6
Kieskeurig:
Review Beko wmy71483lmb2
Ik heb deze machine nu enkele dagen en ben zeer tevreden over het wasresultaat, zeer schoon!! Bediening is eenvoudig, heeft een duidelijk display en zeer stil. Ben verrast over het aantal wasprogramma's. Nu ik de machine wat langer heb, valt het me alleen tegen dat als je een bepaald programma kiest, b.v. katoen, dat je dan niet kunt kiezen voor een kortere tijdsoptie.
Score: 8.6


Conclusie

De Beko wmy81483lmb2 wasmachine is een degelijke machine die alle essentiële functies heeft die een wasmachine moet hebben. De wmy81483lmb2 is energiezuinig, heeft grote vulopening en trommel en zestien wasprogramma's. De wasmachine heeft wat minder opties als duurdere modellen, maar dit zie je duidelijk terug in de prijs.

8.8
 • Energiezuinig • Goede prijs/kwaliteitverhouding • Grote vulopening
 • Geen automatische wasmiddeldosering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Beko wmy71483lmb2
  Prijzen vergelijken

  Beko wmy71483lmb2 is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 345,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Alles wat je nodig in en om het huis

  € 349,-

  Op voorraad

  Ga naar Alternate

  Begrijpt 't

  € 369,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Beko wmy71483lmb2

  icon: Beko wmy71483lmb2

  Beko - Wasmachine - Energiezuinig, 7 kg vulgewicht, 1400 tpm, zestien wasprogramma’s, grote vulopening en stil. De Beko ProSmart wasmachine wmy71483lmb2 is een wasmachine met een goede kwaliteit prijs verhouding. Aquawave™ Technology De Beko Aquawave trommeltechnologie biedt zachte en effectieve wasvoorwaarden voor al jouw wasgoed zodat ze langer meegaan. Energiezuinig wasmachine...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen