Wasdroger review

Review Whirlpool dscx80118 6th sense technologie & steamcare

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

De condens-technologie van deze Whirlpool wasdroger biedt betere, energie-efficiënte resultaten in vergelijking tot standaard geventileerde droogautomaten. Deze wasdroger heeft een royale trommelcapaciteit van 8 kg. Bepaal zelf wanneer je was van start gaat met de startuitstelfunctie, waarmee je de start tot 12 uur later kunt uitstellen. Daarnaast zorgt de reverserende trommel voor een perfect gelijkmatig gedroogde was, waardoor geen natte stukken. De droger geeft aan wanneer het reservoir geleegd moet worden én tevens wanneer de filter schoongemaakt moet worden.

6th Sense technologie bespaart water, tijd en energie
Ontdek de perfecte zorg voor jouw wasgoed. De unieke 6th sense technologie sensoren controleren de temperatuur en vochtigheid in de trommel en passen automatisch temperatuur of vochtigheid aan. Met 6th sense heb je de zachtste droogresultaten en bespaar je zowel energie als tijd.

SteamCare
Drogen met stoom, voor hygiënisch en zacht drogen. Het maakt strijken gemakkelijker en zorgt voor heerlijk frisse kleding. Ook geschikt kleding die alleen maar opgefrist hoeft te worden, of niet geschikt is om te wassen met water.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review Whirlpool dscx 80118
Hele fijne droger met extreem veel opties. De droger is makkelijk in bediening en wijst eigenlijk voor zich. Voor mensen die voor het eerst over gaan op een droger met zo veel mogelijkheden, is er een zeer duidelijke, uitgebreide handleiding die alle opties doorneemt. Ook zet de droger zichzelf 15 minuten na het afronden van een programma uit. Op die manier verspeel je niet onnodig veel stroom.
Score: 9.0
Bol.com:
Review Whirlpool dscx 80118
Makkelijk in gebruik, droogt goed, veel opties. Prima prijs/kwaliteit verhouding. IntuÔtieve bediening, en doet wat je mag verwachten. Pluspunten: weinig lawaai, makkelijk te bedienen, droogt goed en duurt niet te lang. Minpunten: geen.
Score: 8.8
Coolblue:
Review Whirlpool dscx 80118
Wereld van verschil met mijn vorige droger . Snel droog , kan veel in, door de grote trommel word je beddengoed geen grote prop. Maakt alleen iets meer geluid. Echt een luxe droger voor een hele mooie prijs. Voordelen: grote trommel, snel droog. gemakkelijk in gebruik. Nadeel: Maakt meer lawaai.
Score: 9.0
Media Markt:
Review Whirlpool dscx 80118
Mijn vriend en ik zochten een droger en hoorde veel positieve verhalen over dit merk. Aangezien wij beiden veel aan het werk zijn is het handig dat er verschillende functies opzitten: tijdweergave en uitstellen. Pluspunten Snel droog, kan kleding ook alleen verfrissen, tijdweergave,luxe uitstraling. Minpunten: maakt wel geluid.
Score: 8.3
Kieskeurig:
Review Whirlpool dscx 80118
Zoekend naar een condensdroger onder de 400 euro, ben ik uitgekomen bij deze whirlpool. Bij eerste ingebruikneming blijkt hoe makkelijk hij te gebruiken is na 1 keer doornemen van het boekje. Iets meer geluid bij het drogen dan de Bosch, maar t resultaat is droger en frisser! Prima apparaat met een hoop mogelijkheden.
Score: 9.4
Whirlpool:
Review Whirlpool dscx 80118
Innovatieve technologie en speciale functies voor verbeterde droogresultaten met extra bescherming van uw kleding. Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande droger: condenstechnologie biedt betere, energie-efficiŽnte resultaten vergeleken met standaard geventileerde droogautomaten. Met stoom drogen voor een delicate en hygiŽnische werking om dingen op te frissen met minder kreukels.
Score: 8.9


Conclusie

Als je op zoek bent naar een condensdroger die een ruime vulcapaciteit heeft en de juiste verzorging voor je kleding biedt, dan is dit een prima wasdroger. De vele opties, zoals de stoomfunctionaliteit om alleen de kleding even op te frissen, de 6th-sense technologie voor perfecte zorg voor je wasgoed en de vele droogprogramma's zijn ideaal. Het geluidsniveau B is uit vele beoordelingen te lezen een minpunt. Terwijl er in een aantal beoordelingen staat dat de droger juist weinig lawaai maakt. Dat hangt meestal af van persoonlijk gevoel en de plek waar de droger staat.

8.9
 • Stoomfunctie • Vulgewicht • Uitstekende zorg • Energiezuinig
 • Droogresultaat • Geluidsniveau
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Whirlpool dscx 80118
  Prijzen vergelijken

  Whirlpool dscx 80118 is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 349,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse B

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 67

  Fysieke kenmerken

  Type Condensdroger

  Whirlpool dscx 80118

  icon: Whirlpool dscx 80118

  Whirlpool - Wasdroger - Condens technologie biedt betere, energie-efficiënte resultaten in vergelijking tot standaard geventileerde droogautomaten. Deze wasdroger heeft een royale trommelcapaciteit van 8 kg. Kies zelf wanneer je was van start gaat met de startuitstelfunctie, waarmee je de start tot 12 uur later kunt uitstellen. Daarnaast zorgt de reverserende trommel voor een perfect gelijkmatig...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen