Wasmachine review

Review LG fh4u2vcn2 - Super zuinig met een vulgewicht van 9kg!

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Wasmachine - Zuinig,  instelbaar 1400 toerental en een maximale belading van maar liefst 9 kg. De machine heeft beladingsherkenning, 14 wasprogramma's waaronder Turbo Wash voor sneller en zuiniger wassen, startuitstel en geeft de resttijdindicatie weer op het digitale display. Tevens beschikt de fh4u2vcn2 over een RVS trommel, Aquastop, kinderbeveiliging, een koolborstelloze Direct Drive motor en beschikt het over 6Motion wastechnologie. Ook beschikt deze machine over Smart Diagonis, hiermee kan de machine wanneer er een probleempje zich voordoet zelf het probleem met de computer van LG analyseren.

6Motion technologie
De 6 Motion unieke was-bewegingen zorgen ervoor dat uw was schoner wordt dan ooit, ook nog eens met een hoge energiebesparing! De wasmachines van LG maken 6 verschillende, unieke was-bewegingen, perfect voor elk type was. Ieder wasprogramma gebruikt een andere combinatie van deze bewegingen, wat het beste resultaat garandeert qua schoon en zorg voor uw was.

Smart-functionaliteit met NFC
Met de LG wasmachine kun je slim wassen! Met Tag On is het namelijk mogelijk om nieuwe wasprogramma's, of updates voor bestaande programma's te downloaden en de perfecte verzorging voor al je wasgoed te garanderen. Het is ook mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review LG fh4u2vcn2
Met een capaciteit van 9 kilo is deze LG FH4U2VDN1 geschikt voor de grotere huishoudens. Hij centrifugeert op maximaal 1400 toeren. Hij is voorzien van een display met resterende programmaduur, een timer met uitgestelde starttijd en geeft een geluidssignaal na een programma. Speciale programma's zijn onder andere een nachtprogramma, extra verzorging, sportkleding en donkere was.
Score: 6.5
Bol.com:
Review LG fh4u2vcn2
Deze wasmachine heb ik nu een paar weken in huis en ik kan niet meer zonder! Het eerste wat mij opviel was de gigantische trommel. Ik was eerst bang dat deze machine te groot zou zijn voor een eenpersoonshuishouden, maar de machine past zich aan aan de hoeveelheid was die in de machine zit. Zo hoeft de machine dus niet helemaal vol te zijn.
Score: 9.2
Media Markt:
Review LG fh4u2vcn2
De machine zorgt ervoor dat mijn kleding snel en schoon uit de machine komt. Ook sportkleding ruikt na het wassen weer fris. Een leuke toevoeging is dat er eventueel met je smartphone nog een programma gedownload kan worden, die dan via NFC aan de machine toegevoegd kan worden. Echter dekken de standaardprogramma’s mijn behoeften en heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt.
Score: 8.8
Kieskeurig:
Review LG fh4u2vcn2
LG heeft zijn best gedaan om de vormgeving, gebruiksgemak en kracht op een sublieme manier te bundelen tot een model wasmachine waar ik en mijn gezin erg veel plezier aan beleven. Een aantal functies, zoals de turbo wash met schoon resultaat en timer om de wasmachine in de daluren te laten draaien, zijn met name de reden geweest om hem aan te schaffen.
Score: 8.0
LG:
Review LG fh4u2vcn2
9kg wassen, wassen in 59 minuten met TurboWash, beste zorg voor je was met 6 motion, zuinig, stil en duurzaam door de Direct Drive motor, grote deur/ Sneller wassen, zuiniger dan een volledig programma, maar met hetzelfde schoonresultaat? LG maakt dit mogelijk met TurboWash! Met TurboWash was je een maximaal half beladen trommel in slechts 59 minuten perfect schoon, met de beste verzorging.
Score: 9.5


Conclusie

In één keer je wasgoed wegwerken, met een perfect schoon wasresultaat en het behoudt van je kleding? Deze LG wasmachine biedt het allemaal. Door de 6motion technologie, dat het wasgoed schudt, rolt, wiebelt of schrobt, wordt ieder kledingstuk op de juiste wijze behandeld. De grote vulcapaciteit van 9 kg. en 1400 toeren zorgen voor een ruimere beladingsoptie en goed droogresultaat. Alleen duurt de synthetische was langer en spoelt de wasmachine onvoldoende bij synthestische was.

8.4
 • Vulcapaciteit • smartphone App • Droogresultaat • Programma's • uitgestelde starttijd
 • Spoelt onvoldoende • Programmaduur synthetisch
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh4u2vcn2
  Prijzen vergelijken

  LG fh4u2vcn2 is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 555,-

  Op voorraad

  Ga naar Media Markt

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 599,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  LG fh4u2vcn2

  icon: LG fh4u2vcn2

  LG - Wasmachine - Zuinig, instelbaar 1400 toerental en een maximale belading van maar liefst 9 kg. De machine heeft beladingsherkenning, 14 wasprogramma's waaronder Turbo Wash, startuitstel en geeft de resttijdindicatie weer op het digitale display. Tevens beschikt de fh4u2vcn2 over een RVS trommel, Aquastop, kinderbeveiliging, een koolborstelloze Direct Drive motor en beschikt het over 6Motion...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen