Wasmachine review

Review Bosch wat28644nl met i-Dos automatisch wasmiddeldosering

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

Energiezuinige wasmachine een zeer goede energieklasse. De wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1400 toeren en is zeer stil. 

Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem
Het gedoe met zoekgeraakte wasbolletjes behoort tot het verleden en bedenken hoeveel wasmiddel je nodig hebt is ook niet langer nodig. Het Bosch i-DOS systeem regelt dit volledig automatisch. Dankzij speciale sensoren wordt je wasgoed gewogen, gescand op vuilheid en, in het automatische programma ook geanalyseerd op textielsoort. De wat28644nl bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter.

Bij te veel wasmiddel moet de wasmachine extra spoelen om alle zeepresten te verwijderen. Met i-DOS bespaar je dus ook nog eens op je waterverbruik. 

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wat28644nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt. Dit wordt aangemerkt met: A+++ -30%.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Bosch wat28644nl i-Dos Serie 6
Zeer stil apparaat met veel programma mogelijkheden. Wast goed schoon, ook op lage temperatuur of kort programma. Heel handig is het i- Dos doseersysteem waardoor je nooit meer teveel wasmiddel gebruikt.
Score: 8.9
Kieskeurig:
Review Bosch wat28644nl i-Dos Serie 6
Wasmachine is erg geluidsarm, duidelijk display en zeer gebruiksvriendelijk. onze oude wasmachine deed het nog prima, maar wij zochten een energie zuinige machine met veel functies zodoende hebben wij deze machine gekozen. Perfecte machine!
Score: 10.0


Conclusie

Energiezuinige Bosch wasmachine met 1400 toeren, is stil en duurzaam. De machine bevat een automatisch wasmiddel doseringssysteem dat problemen voorkomt. De machine bevat ook een EcoSilence Drive en heeft 10 jaar garantie op de motor. Tevens bevat de wasmachine nog ActiveWater Plus, VarioPerfect en en AntiVibration wand. Het enige nadeel is dat de was er minder drook uit komt door de 1400 toeren.

9.5
 • I-Dos • Zuinig • Ruimte trommel • Stil
 • Laag toerental • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  Bosch wat28644nl i-Dos Serie 6

  icon: Bosch wat28644nl i-Dos Serie 6

  Bosch - Wasmachine - Energiezuinige wasmachine een zeer goede energieklasse. De wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1400 toeren en is zeer stil. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch wat28644nl kopen, omdat hij 30% energiezuiniger dan de hoogste klasse...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen