Was-droogcombinatie review

Review LG fh612ctwd DirectDrive met TrueSteam technologie

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Wasdroogcombinatie - Energiezuinige wasmachine met energieklasse A+++, een vulcapaciteit van 12 kg. Hierdoor is de wasmachine uitstekend geschikt voor grotere gezinnen. Deze machine beschikt over 14 verschillende programma's en een tal van slimmigheden, zoals de Direct Drive technologie en True Steam technologie.
Na het wassen en centrifugeren met 1600 toeren kun je direct het droogproces voor 8 kilogram wasgoed starten. De machine heeft minder beweging, trillingen en geluid.

TrueSteam 99,9% minder allergenen
De 3-in-1 True Steam Allergy Care verwijdert tot 99,9% van de allergenen in kleren en vernietigt bacteriën. Met Steam Refresh verfris je kleren, dat nog niet toe is aan een wasbeurt, in 20 minuten. Hierdoor verkrijg je minder kreukels en verwijder je geuren. Steam Softener maakt gebruik van 100% stoom, zonder chemische toevoeging. Ideaal, voor kleding dat niet geschikt is om te wassen, voor babykleding en voor mensen met een gevoelige huid.

Het merk LG staat voor Life's Good
Dat is het zeker en het leven wordt nog beter met de producten van LG. Met de wasdroogcombinaties van LG bespaar je ruimte in je huis. Je hoeft geen aparte droger aan te schaffen, om toch een perfect schone én droge was te krijgen. Daarnaast houd je meer tijd over door de gecombineerde was/droog cyclus.

SmartThinQ, slim gebruik maken van je tijd
High-tech-LG Smart ThinQ LG wasmachines hebben nu wifi connecties. Met de optie 'starten op afstand' kun je op elk moment en waar je ook bent je was doen. Met het Download Programma kun je tot maar liefst 20 wasprogramma's downloaden. Smart Diagnosis geeft snel informatie bij problemen, zodat deze zo snel mogelijk opgelost kunnen worden.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review LG fh612ctwd DirectDrive TrueSteam
Mooie product voldoet aan onze verwachtingen als groot gezin. LG is een betrouwbare merk.. blij met onze aankoop. Helaas de app doet het nog niet. Voordelen: capaciteit van de was, APP. Nadeel: Tijdelijk probleem met de APP.
Score: 9.0


Conclusie

Bij gebrek aan voldoende opbergruimte is een wasdroogcombinatie een perfecte oplossing voor ieder huishouden. De vele functionaliteiten van deze combinatie zijn een meerwaarde om prettig te kunnen wassen en drogen. De wasmachine is geschikt voor gezinnen vanaf 5 personen. Door de stoomfunctie kun je je kleding ook alleen even opfrissen. Het instellen van de was waar en wanneer je maar wilt of ss er een probleem met de wasmachine, dan kun je dat gemakkelijk ontdekken door SmartThinq en Smart Diagnoses. De aanschafprijs is gezien de dubbele functie hoger dan bij het aanschaffen van 1 machine.

9.0
 • Stoomprogramma • Vulcapaciteit • Ruimtebesparend • Milieubewust
 • Aanschafprijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh612ctwd DirectDrive TrueSteam
  Prijzen vergelijken

  LG fh612ctwd DirectDrive TrueSteam is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.999,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 12

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  LG fh612ctwd DirectDrive TrueSteam

  icon: LG fh612ctwd DirectDrive TrueSteam

  LG - Was-droogcombinatie - Energiezuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 12 kg. Hierdoor is de wasmachine uitstekend geschikt voor grotere gezinnen. Deze machine beschikt over 14 verschillende programma's en een tal van slimmigheden, zoals de Direct Drive technologie en True Steam technologie. Na het wassen en centrifugeren met 1600 toeren kun je direct het droogproces voor 8 kilogram...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen