Was-droogcombinatie review

Review Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Deze energiezuinige was-droogcombinatie is door Kieskeurig.nl beoordeeld met Best Reviewed. Deze wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1600 toeren 9 kg vulcapaciteit en is zeer stil. 

Best Reviewed Kieskeurig
De Bosch way32891nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de way32891nl het predicaat Best Review heeft toegekend.

Energiezuinig wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Bosch way32891nl kopen, omdat hij de hoogste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem
Het gedoe met zoekgeraakte wasbolletjes behoort tot het verleden en bedenken hoeveel wasmiddel je nodig hebt is ook niet langer nodig. Het Bosch i-DOS systeem regelt dit volledig automatisch. Dankzij speciale sensoren wordt je wasgoed gewogen, gescand op vuilheid en, in het automatische programma ook geanalyseerd op textielsoort. De way32891nl bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma. Het enige wat jij nog hoeft te doen is, eens per 20 wasbeurten, het doseerbakje te vullen met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Witgoedhuis.nl:
Review Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional
Deze Bosch gekocht draait nu iets meer dan een maand en we zijn niet helemaal tevreden. Installatie ging makkelijk. Touchscreen werkt heel gevoelig gaat heel vaak en snel fout. Zeker niet iets voor oudere mensen. Het I-Dos systeem werkt niet optimaal; onze was niet altijd fris en schoon is. Als je kijkt naar deze 'minpunten' in vergelijk met de prijs moeten we helaas een onvoldoende geven bij deze review.
Score: 7.4
Kieskeurig:
Review Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional
Wat direct opvalt is dat de machine ontzettend stil is. Door het vullen van de twee iDos reservoirs heb je verder geen omkijken naar het doseren voor iedere wasbeurt. Het bedieningsdisplay is erg mooi en intuitief. Een handige functie die je niet op veel machines aantreft is de machinereiniging. Ook dit wordt nu door de Bosch machine automatisch geregeld. Esthetisch ziet het apparaat er ook nog mooi uit.
Score: 9.1


Conclusie

Een zeer stille en energiezuinige Bosch was-droogcombinatie die van Kieskeurig.nl het predictaat Best Review kreeg. De machine beschikt over het automatische wasmiddeldoseersyteem i-Dos. Speciale sensoren wegen je wasgoed en scanner het op vuilheid en textielsoort. De way32891nl bepaalt vervolgens zelf het ideale wasprogramma en de juiste hoeveelheid wasmiddel. De machine beschikt over machinereining waarbij de machine alles doorspoelt op 90 graden.

8.3
 • Stil • Energiezuinig • Programma's en optie's
 • Touchscreen overgevoelig • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional
  Prijzen vergelijken

  Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 1.139,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional

  icon: Bosch way32891nl i-Dos HomeProfessional

  Bosch - Was-droogcombinatie - Best Reviewed Kieskeurig.nl - Energiezuinig met een goede energieklasse. Deze wasmachine beschikt over het besparende Bosch i-Dos automatisch wasmiddeldosering-systeem, heeft 1600 toeren 9 kg vulcapaciteit en is zeer stil. Best Reviewed Kieskeurig.nl De Bosch way32891nl kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen