Wasmachine review

Review Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wmb120 wps kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Je hebt keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

Nooit meer de wasmiddellade reinigen met de AutoClean-wasmiddellade
De AutoClean-wasmiddellade wordt na elk wasprogramma met meerdere krachtige waterstoten doorgespoeld met schoon water. Restjes wasmiddel worden goed weggespoeld, waardoor je de lade niet meer hoeft te reinigen. Er blijven geen restjes wasmiddel achter in de wasmiddellade die schadelijk kunnen zijn voor de volgende was.

Intelligent wassen met de beladingsherkenning
Alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Watersensor
Een paar Miele-wasmachines beschikken bovendien naast de automatische beladingsherkenning ook nog over een watermeter: met een precisie-vleugelrad wordt de toevoer van het water gemeten en bestuurd. Hiermee bespaar je water, zeer wetenschappelijk en milieuvriendelijk.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Hij is heel stil, de programma's zijn zeer eenvoudig te bedienen. En wat heerlijk dat er een timer op zit. De bediening gemakkelijk. De was komt er behoorlijk droog uit. Je kunt bij allerlei programma's de temperatuur of het centrifugetoerental veranderen. De machine is erg degelijk. Heel duidelijk qua programma, zeer stil, kort programma, grote vulopening, kortom een aanrader.
Score: 9.8
Kieskeurig:
Review Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Resultaat is prima, mooi schoon en behoorlijk droog na een rondje extra centrifugeren op hoger toerental. De diverse programma's nog niet uitgeprobeerd, maar gaat zeker gebeuren de komende dagen. Ik ga er vanuit dat ook deze Miele, net als mijn vorige, weer minstens 18 jaar mee gaat.
Score: 8.7


Conclusie

Deze rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele is energiezuinig en stil. De machine heeft 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Programma's van energiezuinige wasmachines duren vaker langer dan de minder-energiezuinige machines. 

9.3
 • Duurzaam • Energiezuinig • Stil
 • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
  Prijzen vergelijken

  Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.149,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  icon: Miele wmb120 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  Miele - Wasmachine - Deze stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen