Wasmachine review

Review Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Rijk uitgeruste, stille en zuinige W1 Miele wasmachine met 8 kg vulgewicht en mooie functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkb130 wcs kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Je hebt keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken houd je kleding langer mooi
De honingraatstructuur van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

Watersensor
Een paar Miele-wasmachines beschikken bovendien naast de automatische beladingsherkenning ook nog over een watermeter: met een precisie-vleugelrad wordt de toevoer van het water gemeten en bestuurd. Hiermee bespaar je water, zeer wetenschappelijk en milieuvriendelijk.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Wij zijn zeer tevreden met de Miele wasmachine,weinig verbruik en geruisloos.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
De wasmachine ziet er mooi uit, maar is ook erg praktisch. Ik ben erg blij met de grote trommel, kan lekker veel was in, en ik ben ook bijzonder tevreden over de wasprogramma's en instelmogelijkheden. Was een zwaargewicht om op de tweede verdieping te krijgen. Maar heeft daar wat mij betreft voor vele jaren zijn plaats gevonden. Prima machine!
Score: 9.5


Conclusie

Miele wasmachine die rijk uitgerust, stil en zuinige is. De machine heeft een vulgewicht van 8kg en mooiefuncties die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. De wasmachine beschikt niet over een stoomfunctie en de machine is zeer zwaar. Houdt hiermee rekening bij plaatsing en verhuizing. 

9.8
 • Stil • Energiezuinig • Prijs-kwaliteitverhouding • CapDosing
 • Prijs • Zwaar • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
  Prijzen vergelijken

  Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.099,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  icon: Miele wkb130 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  Miele - Wasmachine - Deze stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen