Wasdroger review

Review Samsung dv90h8000hw warmtepompdroger 9kg

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Een warmtepompdroger met energiezuinigheidsklasse A++ en een maximale belading van 9 kg. De waterpomptechnologie biedt een effectieve, kostenbesparende en uiterst zachte manier om kleding zo optimaal mogelijk te drogen. Hij maakt gebruik van koelmiddel in plaats van elektriciteit, om de lucht te verwarmen.

Hierdoor verbruik je aanzienlijk minder stroom. Door de grote vulcapaciteit van deze droger, kun je een grotere was in één keer draaien. Waardoor je uiteindelijk minder wasjes per week hoeft te draaien en dat bespaart tijd en energie. De blauwe Transparante Crystal look deur en draaiknop en de Ice Blauwe kleur van het display, geven deze warmtepompdroger een 'design' uitstraling.

Crystal Blue Design voor een prachtig uiterlijk
Met de Crystal Blue Door Droger haal je een moderne machine in huis die past bij ieder huishouden en bij de bijpassende wasmachines met Crystal Blue. De transparante kleur van de Crystal Blue Door drogers maken de droger dan de uitstekende prestaties die deze droger levert. 

Diamond Drum-technologie
Samsung maakt in de dv90h8000 warmtepompdroger gebruik van de Diamond Drum-technologie, waarbij de standaardtrommel is vervangen door een trommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. Deze revolutionaire structuur voorkomt dat het wasgoed blijft haken en zorgt er tegelijk voor dat de was op een veilige manier toch goed schoon wordt. Zorg dat jouw kleding als nieuw blijft en vertrouw deze toe aan de exclusieve Diamond Drum-trommel Samsung.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Samsung dv90h8000hw
In deze warmtepompdroger kan 9 kilo was. De droger is geschikt voor een groot gezin, zuinig, maar wel wat lawaaiig. Hij is voorzien van opties als startuitstel, heeft trommelverlichting, resttijd indicatie en onderhoudsindicatoren en geeft een geluidssignaal als het programma klaar is.
Score: 6.2
Coolblue:
Review Samsung dv90h8000hw
Product bevalt uitstekend. Grote trommel met verlichting. Zo zie je beter of er nog was in in de trommel zit ipv dat je er bijna op de kop in moet gaan hangen. Design is mooi en de gebruikservaring is eenvoudig en duidelijk. Droogt uitstekend. Slang voor luchtafvoer niet meer nodig. Daardoor minder stof rondom de droger. Filters eenvoudig en grondig te reinigen.
Score: 8.8


Conclusie

Met de Crystal Blue door droger haal je een moderne machine in huis die in ieder huishouden past. Door de seintjes die deze droger afgeeft; op het moment dat de droogtijd voorbij is, de filter vervangen moet worden, of als er een storing is, wordt het doen van de was een stuk gemakkelijker. De droger heeft een grote vulcapaciteit, van 9 kg, waardoor in één keer de totale was gedroogd kan worden. Dit scheelt tijd en energie. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat het wasgoed niet te veel in elkaar gaat zitten, zoals bij beddengoed, hierdoor kan het wasgoed niet gelijkmatig gedroogd worden en is het droogresultaat minder goed.

7.5
 • Design • Energiezuinig • Snel katoenprogramma • Antikreuk programma
 • Droogt niet gelijkmatig • Droogduur katoen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 65

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Samsung dv90h8000hw

  icon: Samsung dv90h8000hw

  Samsung - Wasdroger - Energiezuinig, met een maximale belading van 9 kg. Door de grote vulcapaciteit van deze droger, kun je een grotere was in één keer draaien. Waardoor je uiteindelijk minder wasjes per week hoeft te draaien en dat bespaart tijd en energie. De blauwe Transparante Crystal look deur en draaiknop en de Ice Blauwe kleur van het display, geven deze warmtepompdroger een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen