Wasmachine review

Review Samsung ww70k4420yw Doet wat hij moet doen en meer!

Door site-redactie - Prijs-update: 18 augustus 2019 -

De Samsung ww70k4420yw wasmachine is voorzien van 7 kg vulgewicht, heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 tpm en energieklasse van A+++. Deze Samsung wasmachine heeft een uitstekende energie-efficiëntie, minimale geluidsproductie en een lange levensduur dankzij de digitale invertermotor.

Smart Check app
Eventuele problemen worden zeer snel herkent en geanalyseerd door de automatische Smart Check, waardoor u snelle en gemakkelijke oplossingen geboden krijgt via de smartphone-app.

Unieke vorm van de Dimond Drum zorgt goed voor je wasgoed
Dankzij de Dimond Drum trommel gaat de de Samsung ww70k4420yw zeer voorzichtig om met je wasgoed. Wanneer je  haast hebt kun je gebruik maken van de functie Quick Time Wash, waarmee je een was in 15 minuten kunt draaien.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
De Samsung ww70k4420yw is een 7 kilo addwash machine. Hij heeft een Smart Check programma dat problemen herkent en analyseert en oplossingen biedt via een smartphone-app. Opvallende programma's: babyverzorging en sportkleding. Voordelen: Centrifugeert goed, Wast katoen redelijk goed schoon. Nadelen: Spoelt katoen ruim onvoldoende, Spoelt synthetisch ruim onvoldoende
Score: 6.8
BCC:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
Sinds een paar weken heb ik de machine staan en hij bevalt heel goed. Mijn oude bosch heeft het maar 4 jaar volgehouden en nu gekozen voor deze Samsung. De klep om snel nog even die ene sok er in te gooien is super handig. Ook vind ik de machine makkelijk in gebruik en de was komt er brandschoon uit. Veel programma keuze en ook nog energie zuinig. Zeker een aandrader!
Score: 8.8
Bol.com:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
We voor deze samsung gekozen omdat er voor deze prijs veel mooie opties opzitten. We hebben deze machine nu 2 maanden in huis naar volle tevredenheid! Een heerlijke grote trommel is geen luxe met 2 kleine kids in huis. Hij wast mooi schoon en ook bij lage temperatuur. Het kleine klepje in de deur is echt een uitkomst voor als je nog snel even die vergeten sok er bij wilt doen.
Score: 10.0
Coolblue:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat de AddWash functie van toegevoegde waarde was. Bij mijn vorige machine kon ik vaak ook nog wel even de deur openen in de eerste minuten van het programma. Ondanks mijn scepsis blij verrast door deze functie. Nu de mogelijkheid bestaat merk ik dat ik toch best vaak nog een vergeten kledingstuk tegenkom en die dan even toevoeg via het aparte deurtje!
Score: 9.3
Wehkamp:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
De machine wast zeer goed schoon op diverse programma's. Wat ik ook zeer makkelijk en prettig vindt is dat de Add-Wash na 40 wasbeurten aangeeft dat de machine gereinigd dient te worden! De add-wash functie vindt ik nog het ideaalste aangezien ik regelmatig een sok of washandje verlies op weg naar de machine dus makkelijk dat je dan de sok of washandje alsnog kunt toevoegen.
Score: 10.0
Witgoedhuis.nl:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
Zelf wordt ik vooral vrolijk van de vele opties van de machine, waarvan de AddWash deur natuurlijk de meest in het oog springende is. Deze functie is erg handig in gebruik. Je voegt gedurende een groot deel van het programma nog even een sok, handdoek of zelfs trui toe. Verder is de was heerlijk droog, daardoor snel droog (ik heb geen droger), waardoor ik niet meer achterloop met mijn was.
Score: 9.0
Expert:
Review Samsung ww70k4420yw AddWash
Makkelijke display echter is het bestuderen van de handleiding wel nodig. Is niet geheel en al Intu´tief. In tegenstelling tot eerdere beoordeling vind ik de machine niet bepaald geruisloos. Het is geen apparaat wat je 's nachts aanzet om de was te doen. Een beoordeling vindt waarschijnlijk plaats naar aanleiding van een vorige wasmachine. Ik ervaar hem duidelijk lawaaiiger dan onze vorige wasmachine.
Score: 8.0


Conclusie

De Samsung ww70k4420yw heeft alles wat je mag verwachten van goede wasmachine. De wasmachine is energiezuinig, een vulgewicht van 7 kilogram, je was wordt goed droog door de 1400 toeren en de was wordt goed schoon, ook bij lage temparaturen.

Addwash deur voor de vergeten sok
De meest in het oogspringende functies is toch wel werelds eerste ‘AddWash’ deur, waarmee vergeten kledingstukken, extra wasmiddel of dat kledingstuk dat u alleen wilt laten meespoelen en centrifugeren, tijdens het wasprogramma toevoegen.

De invertermotor, Diamond trommel en Smart Check
De Samsung ww70k4420yw heeft dankzij de digitale invertermotor en een lange levensduur. De unieke vorm van de Diamond Drum-trommel voorkomt namelijk dat je kleding blijft haken en/of beschadigt.

Tenslotte is de Samsung ww70k4420yw wasmachine uitgerust met de innovatieve Smart Check. Mocht er een probleem ontstaan met de wasmachine hoeft u niet direct een monteur te bellen. Smart Check detecteert fouten en stelt daarvan al in een vroeg stadium de diagnose, waarna eenvoudige oplossingen voor het probleem worden aangedragen met behulp van een smartphone met LED-scanning.

8.8
 • Eenvoudig wasvoegen als wasmachine al draait • Zuinig
 • Lager vulgewicht dan vergelijkbare modellen • Geen stoomfunctie • Bediening is wennen • Geluid
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Samsung ww70k4420yw AddWash
  Prijzen vergelijken

  Samsung ww70k4420yw AddWash is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 499,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 549,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Samsung ww70k4420yw AddWash

  icon: Samsung ww70k4420yw AddWash

  Samsung - Wasmachine - Naast de maximale belading van 7 kg, energieklasse A+++ en 1400 toeren kun je zelfs als de Addwash wasmachine al draait nog wasgoed toevoegen. Heb je een wasje met de hand gewassen, met de AddWash kun je deze eenvoudig alleen mee laten spoelen en centrifugeren. Functies en veiligheid Verder heeft de Samsung ww70k4420yw een uitgestelde einde functie, resttijdindicatie op het LED...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen