Wasmachine review

Review LG fh4u2qdn1 Top wasmachine voor een mooie prijs

Door site-redactie - Prijs-update: 18 augustus 2019 -

Bespaar op je elektriciteitsrekening met de de superzuinige LG fh4u2qdn1, de wasmachine heeft namelijk een energieklasse van A+++ -40%. De wasmachine beschikt over een vulgewicht van 7 kilo en heeft 14 standaard programma's. Om je wasgoed de beste zorg te geven, beweegt de trommel op 6 verschillende manieren. Je favoriete wollen trui wordt bijvoorbeeld door de trommel geschommeld om pillen en kreuken te voorkomen.

Stil
Bij hardnekkige vlekken schrobt de machine je wasgoed voor een vlekvrij resultaat. De motor is direct aangesloten op de trommel. Hierdoor produceert de wasmachine minder geluid en plaats je hem bijvoorbeeld vlakbij een woon- of slaapkamer.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review LG fh4u2qdn1 Direct Drive
Mooie wasmachine, hij is effectief wel wat breder dan in de specs staat (59cm ong). De deur is niet meegenomen in het meten van de breedte. De wasmachine is stil en heeft duidelijke wasprogramma's. Ik had hiervoor een 1600 toeren wasmachine maar deze doet er met 1400 toeren niet voor onder.
Score: 9.4
Wehkamp:
Review LG fh4u2qdn1 Direct Drive
Wij hebben deze wasmachine nu een tijdje, paar keer gewassen. Moesten wel even wennen aan het geluid als hij water op de was spuit. Hij ziet er gaaf uit , heeft een donkere klep. Ik moet er alleen achter zien te komen hoe je van je telefoon nieuwe programmas kan downloaden. Wast heel goed schoon, aan het eind van het programma een leuk melodietje. Al met al een top apparaat!
Score: 10.0


Conclusie

De LG wasmachine heeft veel wasprogramma's, een grote trommel voor wel 7 kg voor je wasgoed en 1400 toerental om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Met energielabel A+++ -40% is de LG fh4u2qdn1 is één van de energiezuinigste apparaten op de markt. De wasmachine is ook nog eens zeer goed geprijsd. 

9.7
 • Prijs • Energiezuinig
 • Geluid gedurende centrifugeren
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh4u2qdn1 Direct Drive
  Prijzen vergelijken

  LG fh4u2qdn1 Direct Drive is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 369,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -40%

  LG fh4u2qdn1 Direct Drive

  icon: LG fh4u2qdn1 Direct Drive

  LG - Wasmachine - Eén van de zuinigste wasmachines en door de slechts 104 kWh aan energieverbruik per jaar merk je haast niet dat deze wasmachine op de stroomnet aangesloten is. Met de Turbowash functie was je een lading was binnen 59 minuten, net zo schoon als een normale was. Hiermee bespaar je tijd en energie. Verder beschikt deze wasmachine, om zo stil, zuinig en duurzaam mogelijk te zijn,...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen