Wasmachine review

Review Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare en CapDosing

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 Miele wasmachine met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkb120 wcs kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Je hebt keuze uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een Booster.

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken houd je kleding langer mooi
De honingraatstructuur van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt!

Watercontrol-systeem is een extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Garantie voor waterbeveiliging
Voor het totale waterbeschermingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang bescherming. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan ben je daarvoor volledig verzekerd. Miele neemt in de garantievoorwaarden bij het waterbeveiligingssysteem de kosten op van de schade die voortvloeit uit het gebruik van het systeem.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Deze Miele heeft een capaciteit van 8 kg en een centrifugetoerental van 1600. Met halfvolle trommel is hij niet zo zuinig. Verder heeft hij in de doseerlade een inzet voor vloeibaar wasmiddel, dat voorkomt dat wasmiddel op kleding terecht komt voordat het programma start. Geschikt voor dosering met capsules, via Miele verkrijgbaar.
Score: 7.2
BCC:
Review Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Fijne wasmachine grote vulopening. De programma's duren wel langer als mijn vorige wasmachine. Mis lampje bij de trommel. Je kan de temperatuur aanpassen door de tiptoetsen. De machine is stil, genoeg programma keuze. Prijs-Kwaliteit is goed en de tijdsaanduiding was heel belangrijk voor mij, evenals het toeren aantal. Ik kan deze machine aan iedereen aanraden.
Score: 9.6
Bol.com:
Review Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Absoluut de juiste keuze: de wasmachine is heel duidelijk in gebruik, wast superstil, zelfs op het 20 minuten programma is de was superschoon. Zalig dat je tot 8 kilo kunt instoppen. Alle nodige programma's staan er op, waarvan je vele kunt inkorten met een 'kort'-knop. Dankzij de 1600 toeren komt de was er droger uit. Zelfs bij handdoeken is het hoogste programma van mijn droogkast overbodig!
Score: 10.0
Coolblue:
Review Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Is zeer stil! Ook met centrifugeren, dus overweeg om savonds te gaan draaien. Zuinig in gebruik en ook nog met normaal katoen 60 graden programma redelijk snel. Handig is de zelf in te stellen temp. en centrif. toeren op de display. Mis alleen 70 graden. Geen toeters en bellen, gewoon wassen, centrifugeren en schone was.
Score: 8.9


Conclusie

De W1 Miele wkb120 wasmachine is stil, energiezuinige en rijk uitgerust. De machine heeft 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. De Miele heeft geen toeters en bellen, en doet wat hij moet doen. Hierdoor heeft de machine een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

8.9
 • Stil • Energiezuinig • Prijs-kwaliteitverhouding
 • Programmaduur • Lampje in trommel ontbreekt
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
  Prijzen vergelijken

  Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 866,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 999,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  De winkel van ons allemaal

  € 1.799,-

  2 - 3 dagen

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  icon: Miele wkb120 wcs W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  Miele - Wasmachine - Deze stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen