Wasmachine review

Review Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Energiezuinige wasmachine die door Kieskeurig beoordeeld is als Best Reviewed. De machine heeft een grote trommel voor 8 kg wasgoed, 1400 toeren, SoftCare-trommel, eenvoudige bediening door sensortoetsen en de beroemde Miele-kwaliteit, getest op een lange levensduur.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wdd030 wcs kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

Intelligent wassen
De Miele wasmachine beschikt over een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Extra sensor voor meer veiligheid
Het Watercontrol-systeem (wcs) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Als het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het apparaat, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Gepatenteerd wasproces
De honingraatstructuur van de Miele-SoftCare-trommel zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. De verkleinde gepolijste perforaties in de trommel beschermen uw wasgoed.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort
De wasmachine heeft veel programma's die eenvoudig te kiezen zijn. Tijdens het programma wordt het display donker. Hierdoor weet je niet hoelang het nog duurt, totdat je het display aanraakt. Ook is er geen signaal aan het einde. Het wasresultaat is perfect. De was komt er heerlijk fris weer uit. Ook doet de machine z'n werk relatief stil.
Score: 10.0
Coolblue:
Review Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort
Ontzettend tevreden met de Miele wasmachine en het is een echte aanrader. Niet alleen en strak uiterlijk maar de wasmachine doet uitstekend zijn werk. Diverse programma's en ook de wastijd is bijvoorbeeld in de korten. Gebruiksaanwijzing is duidelijk en overzichtelijk. Het wasgoed komt er heerlijk geurend en wat ik helemaal geweldig vind is dat de was er bijna droog uit komt.
Score: 9.5
Wehkamp:
Review Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort
Deze wasmachine is erg eenvoudig in gebruik. Helaas is de capaciteit beperkt tot 7Kg. Ook mis ik t.o.v. mijn vorige een stoomfunctie. Het wasresultaat is echter prima. De machine is erg stil tijdens het gebruik. Op het display is pas na aanraking weer te zien hoe lang het programma nog duurt. Wat ik verder nog mis is een signaal als het wasprogramma voorbij is.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort
Deze wasmachine genomen ter vervanging van een LG die 8Kg aan kon. Dat betekent dat deze minder goed met dekbedden overweg zal kunnen. Verder mis ik de stoomfunctie van de LG om was door en door te reinigen. Was lijkt na enkele weken gebruik toch wel frisser uit de machine te komen. De machine is wel stil vergeleken met mijn oude.
Score: 9.3


Conclusie

Kieskeurig.nl heeft niet voor niets deze energiezuinige Miele beoordeeld als Best Reviewed. De machine heeft een grote trommel voor 8 kg wasgoed, 1400 toeren, SoftCare-trommel, eenvoudige bediening door sensortoetsen en de beroemde Miele-kwaliteit, getest op een lange levensduur. De Miele is eenvoudig in gebruik en doet goed wat hij moet doen: wassen. Op dit model zit geen stoomfunctie. Het display wordt tijdens het wassen uitgeschakeld en dan kan je niet zien hoe lang een programma nog duurt. 

9.7
 • Energiezuinig • Stil • Wasresultaat • Gebruikgemak
 • Prijs • Programmaduur • Vulgewicht maar 8kg • Display gaat uit tijdens gebruik • Geen stoomfunctie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort
  Prijzen vergelijken

  Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 899,-

  Minder dan 15 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 899,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 899,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort

  icon: Miele wdd030 wcs W1 Classic EcoPlus&Comfort

  Miele - Wasmachine - Kieskeurig Best Reviewed - Grote trommel voor 8 kg wasgoed, energiezuinig, 1400 toeren, SoftCare-trommel, eenvoudige bediening door sensortoetsen en de beroemde Miele-kwaliteit, getest op een lange levensduur. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wdd030 wcs kopen, omdat hij de hoogste...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen