Wasmachine review

Review Miele wke130 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling.

Energiezuinige wasmachine kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wke130 wps kopen, omdat hij de energiezuinigste klasse op de markt heeft. Dit wordt aangemerkt met: A+++.

CapDosing is de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's
De beste wasresultaten voor speciale textielsoorten dankzij praktische dosering via een capsule in de wasmiddellade. Miele-caps bieden de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma’s. Je plaatst een cap eenvoudigweg in de wasmiddellade. De wasmachine doseert vervolgens geheel automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces.

Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken houd je kleding langer mooi
De honingraatstructuur van de speciale Thermo-SoftCare-trommel van Miele zorgt voor een dun laagje water tussen het textiel en de trommel. Het wasgoed glijdt daardoor zachtjes door de trommel, zodat kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bij de optie Voorstrijken wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd. Hierdoor wordt het wasgoed al in de trommel glad gemaakt, waardoor aanzienlijk minder kreukvorming plaatsvindt.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Expert:
Review Miele wke130 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Hele fijne wasmachine. Wast goed en droogt goed. Is ook heel stil wat heel fijn is.
Score: 10.0
Kieskeurig:
Review Miele wke130 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing
Een moderne wasmachine die zuinig met energie is en waarbij je minder wasmiddel hoeft toe te voegen. Met name bij de witte was kent het wasprogramma een lang tijdsverloop. Gelukkig kan je de programmaduur ook inkorten. Resultaat is prima, hij is geruisloos en ik ben erg blij met deze machine. Wasmachine moet zich eerst ontgrendelen alvorens de deur geopend kan worden.
Score: 8.7


Conclusie

Deze rijk uitgeruste, stille en energiezuinige W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. voor de beste wasbehandeling beschikt de machine bijvoorbeeld over een Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Wasprogramma's van energiezuinige wasmachines duren vaak langer dan minder energiezuinige wasmachines. De wasmachine moet zich eerst ontgrendelen alvorens de deur geopend kan worden.

 

 

9.4
 • Energiezuinig • Stil • Vulgewicht • Droogt goed
 • Programmaduur • Sommige dingen moet je even aan wennen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Oktober 2017

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++

  Miele wke130 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  icon: Miele wke130 wps W1 Thermo-SoftCare & CapDosing

  Miele - Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig - Deze stille, energiezuinige en rijk uitgeruste W1 wasmachine van Miele met 8 kg vulgewicht heeft veel mooie en nuttige functies die het wassen eenvoudig maken. De machine beschikt over Thermo-SoftCare-trommel en CapDosing voor de beste wasbehandeling. Energiezuinige wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen