Wasmachine review

Review AEG l7fe86ew ProSteam juiste bescherming voor je kleding

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Energiezuinig wassen met een vulcapaciteit van 8 kg. Hierdoor is de wasmachine geschikt voor een huishouden van 5 personen. Het wasgoed komt droger uit de trommel dankzij de 1600 toeren. Deze wasmachine beschermt je kleding extra goed en betrouwbaar, vanwege de ProSense-technologie. Hiermee wordt iedere lading wasgoed automatisch gewogen. Het bijbehorende wasprogramma wordt hier automatisch op aangepast.

Dit betekent een volledig schoon resultaat in de minimale tijd. Daarnaast zorgt de wasmachine niet alleen voor energiebesparing. Met Eco TimeSaver bespaar je ook op tijd. Minder chemisch reinigen en strijken betekent ook minder vezelslijtage. Zo blijft je kleding iedere dag prachtig ogen en aanvoelen.

ProSteam waardoor minder strijken en opgefriste kleding
Deze AEG wasmachines gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen, zonder dat er een echte wasbeurt aan te pas komt. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in de droge stoffen. Door de wasbeurt af te ronden met de behoedzame stoomcyclus, hoef je je kleding nauwelijks nog te strijken.

SoftPlus voor zachtere kleding
Het zachtere wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er voor dat het wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt je kleding veel zachter, zijde-achtig en gladder aan, dan ooit tevoren. De vezels worden beschermd, waardoor elk kledingstuk langer meegaat.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
Helemaal tevreden. Na 11 jaar zonder problemen gewassen met Zanussi gekozen voor AEG om de stoomfunctie,ik hoop dat die mij ook zolang van dienst zal zijn,tot nu toe helemaal tevreden. Voordelen: Eenvoudig te bedienen, goede kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding, stil, ziet er goed uit. Nadelen: Geen.
Score: 9.5
BCC:
Review AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
Heb hem nu ruim vier maanden en ben er erg tevreden mee. Robuuste wasmachine met een flinke capaciteit voor een redelijke prijs. De 1600 toeren centrifuge haalt merkbaar meer water uit je wasgoed dan een van 1400 toeren. Nadeel: Tiptoetsen reageren soms ietwat traag/moeilijk.
Score: 9.1
Bol.com:
Review AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
Vorige wasmachine was ook van AEG en we zijn erg tevreden over dit merk. Maakt weinig geluid, beschikt over verkort programma en een ECO-stand. Deze wasmachine heeft een trommel voor 8kg was. Dit is desondanks niet op te merken aan het formaat wasmachine. Veel opties wat super fijn is. Al met al een aanrader vooral voor gezin met kinderen!
Score: 9.0
Coolblue:
Review AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
Prima wasmachine met veel variatie in wasprogramma's, stoomprogramma, wolprogramma en anti-allergieprogramma. Perfect wasresultaat, hij mag blijven. Touchscreen is niet altijd even responsive. Wel een duurdere wasmachine vergeleken met andere modellen, maar prijs-kwaliteit verhouding vinden wij erg goed!
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
Fijne machine, goed instelbaar op wat je maar wilt: handige voor ingestelde programma's maar temperatuur of toerental makkelijk aan te passen. Lekker stil en wat ook heel handig is: je kan de machine tussendoor openen om er nog wat bij te gooien. Enige is dat standaard katoenprogramma wel lang duurt. Die 1600 toeren maken de was wel goed droog.
Score: 9.0


Conclusie

Als je zuinig bent op je kleding, dan wil je dat jouw wasmachine dat ook is. De AEG met stoomfunctie, om kleding op te frissen, SoftPlus voor zachtere kleding en ProSense technologie voor de minimale tijd om te wassen, wast zuiniger, bespaart water en energie en verzorgt kleding optimaal. Er zit geen gordijnenprogramma op, verder heeft de wasmachine veel verschillende wasprogramma's en een ruime vulcapaciteit. De wasmachine is stil en de was komt erg droog uit de trommel. De tiptoets display is niet supergevoelig, waardoor het reageren wat langer kan duren.

9.1
 • ProSteam • Verzorging kleding • Stil • Energiezuinig
 • Aantal programma's • Bedieningstoetsen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat
  Prijzen vergelijken

  AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 629,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat

  icon: AEG l7fe86ew ProSteam Lavamat

  AEG - Wasmachine - Energiezuinig wassen met een vulcapaciteit van 8 kg en 1600 toerental. Het wasgoed komt droger uit de trommel dankzij de 1600 toeren. Deze wasmachine beschermt je kleding extra goed, want de wasmachine is voorzien van ProSense-technologie, waarmee elke lading wasgoed automatisch wordt gewogen. Het bijbehorende wasprogramma wordt hier automatisch op aangepast. Dit betekent een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen