Wasmachine review

Review AEG l8fb84es met OKOMix-technologie voor goede reiniging

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Acht kilo vulgewicht, 1400 toeren per minuut en 10 wasprogramma's. De unieke ÖKOMix-technologie zorgt ervoor dat iedere vezel van je  kleding gereinigd en beschermd is. Door het vooraf mengen van de wasmiddelen met het water in de machine worden wasmiddel en wasverzachter gelijkmatig verdeeld over de was zodat iedere vezel efficiënt gereinigd wordt.

ÖKOPower-programma
Kies voor de dagelijkse was voor het ÖKOPower-programma. Dit programma wast kleding in slechts 59 minuten en biedt zeer goede resultaten met minder energieverbruik! Doordat het wasprogramma op maat wordt afgestemd wordt te lang wassen voorkomen en bespaar je water en energie! Door het lage energieverbruik heeft de AEG l8fb84es-wasmachine het energielabel A+++-50%, wat betekent dat de AEG wasmachine 50% zuiniger is dan energielabel A+++.

 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat
Een mooie, compacte wasmachine die stil en super zuinig draait. Duidelijke handleiding bij de machine, veel wasprogramma's die op maat instelbaar zijn. Kortom, een aanrader! Eenvoudig te bedienen, Goede kwaliteit, Goede prijs-kwaliteitverhouding, Stil, Ziet er goed uit
Score: 9.4
Coolblue:
Review AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat
We kozen deze AEG wasmachine voor zijn stoomfunctie, zuinigheid en looks. De energierekening zal een stuk lager gaan worden! Oude wasmachine was van Siemens en we twijfelden om weer hiervoor te gaan. Toch is het een AEG geworden en hebben geen spijt. Via AEG site kun je deze machine aanmelden voor extra garantie (5 jaar i.p.v. 2), wat voor ons ook een extra koopargument was.
Score: 9.1
Witgoedhuis.nl:
Review AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat
Fijn wasmachine. Stil en gemakkelijk in gebruik. Echt een aanrader voor toekomstige gebruikers. Niet goedkoop, maar het is het waard!
Score: 9.0


Conclusie

De AEG l8fb84es behandeld je favoriete kleding met zorg, zodat het lang mooi blijft, hoe vaak je het ook draagt. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je gekreukte, gedragen kleding gemakkelijk op kan frissen zonder te hoeven wassen. Het wasprogramma wordt automatisch op maat afgestemd. Hierdoor haal je met de AEG l8fb84es een zuinige wasmachine, met energieklasse A+++ (-50%), in huis. Door het laadvermogen van 8kg is dit apparaat geschikt voor grotere was hoeveelheden en meerpersoonshuishoudens. De wasmachine heeft een toerental van 1400 toeren per minuut en op de zuinige koolborstelloze motor krijg je 10 jaar garantie. Het droogresultaat van deze wasmachine is B waardoor het wat langer duurt voordat je was droog is.

9.2
 • Zeer zuinig • Stil • Ruime trommel en vulopening
 • Programma's duren lang
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat
  Prijzen vergelijken

  AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 579,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 679,-

  Onbekende voorraad

  Ga naar Bestsellers.eu

  Ook voor wassen en drogen

  € 799,-

  Geen voorraad

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 77

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -50%

  AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat

  icon: AEG l8fb84es ÖKOMix Lavamat

  AEG - Wasmachine - Super energiezuinig, 1400 toeren en vulgewicht van 8 kg. Deze AEG wasmachine is voorzien van allerlei technische hoogstandjes, om te beginnen heeft deze AEG l8fb84es ÖKOMix – dit betekent aantoonbaar schoner en zachter wassen. Wasmiddel en de wasverzachter worden vooraf door de wasmachine gemixt met het water. Op deze manier haal je het beste uit het wasmiddel en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen