Tips

TIP! Welke wasmachine & droger passen goed bij elkaar?

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

Het Dreamteam AEG, het perfecte duo van Miele, het ideale stel van Siemens of Samsung. Want ook voor wasmachines bestaat de ideale partner. Welke dat is? Dat hebben wij voor jou uitgezocht.

Hoewel er steeds meer matchende combinaties op de markt komen, kiezen de meeste consumenten nog steeds voor een aparte wasmachine en seperate droger. Regelmatig zijn dit zelfs twee verschillende merken. Als je een wasmachine en een droger tegelijkertijd aanschaft, kun je er het beste op letten dat de twee machines dezelfde afmetingen hebben. Het staat niet alleen mooier, het is ook veel handiger. Bekijk onder andere wat de vulcapaciteit van de wasmachine is; 6, 7 of 8 kilo? En zorg ervoor dat je droger hetzelfde maximale vulgewicht heeft. Zo kun je de schone was direct overladen in je droger.

Wasdroogcombinaties bij ruimtegebrek
Heb je weinig ruimte in je huis, dan is een wasdroogcombinatie wellicht een betere uitkomst.
bekijk hier alle was-droogcombinaties

Snelmenu

Bosch wasmachine 'best getest' met bijpassende wasdroger

De Consumentenbond heeft de wasmachine van Bosch model wnat323471 aan strenge testen onderworpen. De Bosch wnat323471 is daarbij uitstekend beloond met een hoge score en mag het prestigieuze predicaat 'best getest' dragen! Samen met de bijpassende wasdroger haal je een ideale set in huis.

icon: Bosch wnat323471 Serie 6 EcoSilence - te koop vanaf:  580,-

Bosch wnat323471 Serie 6 EcoSilence

Meerdere verkopers

€ 580,-

icon: Bosch wty87700nl Home Professional Beste uit de Test Consumentenbond - te koop vanaf:  689,-

Bosch wty87700nl Home Professional Beste uit de Test Consumentenbond

Meerdere verkopers

€ 689,-

Samsung welke wasdroger past bij de wasmachine?

De Samsung wasmachines en wasdrogers met CrystalGloss Design hebben een bijzonder fraai uiterlijk. De Touch of Color-technologie geeft de rand van de deur een diepe en elegante transparantie.

Een set bestaande uit een Samsung wasmachine en bijpassende Samsung wasdroger met deze mooie blauwe deur staat nog mooier in ieder washok of wasruimte. Hetzelfde uiterlijk en dezelfde vulcapaciteit, de beste combinatie van Samsung om opitmaal te kunnen wassen.

icon: Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble - te koop vanaf:  659,-

Samsung ww90k6604qw AddWash AddWash EcoBubble

Meerdere verkopers

€ 659,-

icon: Samsung ww90k7605ow AddWash  - te koop vanaf:  769,-

Samsung ww90k7605ow AddWash

Meerdere verkopers

€ 769,-

Siemens beste combinatie wasmachine en wasdroger

De Siemens Avantgarde serie laat gebruiksgemak en design samenkomen, zowel in de wasmachine als de bijbehorende wasdroger. Het gestroomlijnde bedieningspaneel is voorzien van een fraai touchscreen, waardoor je gemakkelijk een keuze maakt uit de vele verschillende programma's. Bekijk in de specificaties van de wasmachine en wasdroger, met welke technieken een Siemens Avantgarde je het wassen en drogen gemakkelijker maakt.

 

icon: Siemens wt47u640nl Avantgarde - te koop vanaf:  1.099,-

Siemens wt47u640nl Avantgarde

Media Markt

€ 1.099,-

icon: Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde - te koop vanaf:  1.449,-

Siemens wm14u640nl i-Dos Avantgarde

Media Markt

€ 1.449,-

Miele wasmachine en wasdroger de beste combinaties

Een Miele wasmachine met een vulcapaciteit van 9 kg verdient een wasdroger met een dito vulcapaciteit. Zo kun je in één keer de schoongewassen kleding drogen. Dat bespaart tijd, energie én moeite. Dit duo, de Miele wasmachine en Miele wasdroger, beide met een vulcapaciteit van 9 kg. past daarom perfect bijelkaar.

icon: Miele tkr850 wp Steamfinish XL - te koop vanaf:  1.699,-

Miele tkr850 wp Steamfinish XL

Media Markt

€ 1.699,-

AEG 8000 serie; Dreamteam wasmachine en doger

Het dreamteam van AEG voor de beste verzorging van je wasgoed. Combineer een wasmachine en een wasdroger van de AEG 8000 Serie en geniet van alle voordelen. De 8000 serie is voorzien van de ÖKOMix-technologie en het revolutionaire AbsoluteCare systeem. Hierdoor krijgt de meest delicate kleding de zachte en veilige verzorging die het verdient, waardoor het lijkt alsof het kledingstuk met de hand gewassen en liggend gedroogd is. Zelfs de waterafstotende membranen in luchtdoorlatende vuile en stinkende sportkleding worden hersteld door middel van innovatieve, nieuwe outdoor wasprogramma's. De kleuren, het textuur en de vezels worden beter dan ooit beschermd door dit ideale koppel.

De beste combinatie sets; de AEG 8000 serie wasmachine en wasdroger hebben wij op een rijtje gezet en de prijzen vergeleken.

icon: AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger - te koop vanaf:  619,-

AEG t8de86es 8000 serie warmtepompdroger

Meerdere verkopers

€ 619,-

icon: AEG l8fe96es Lavamat OkoMix - te koop vanaf:  649,-

AEG l8fe96es Lavamat OkoMix

Meerdere verkopers

€ 649,-Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

KORTING Wasmachines & Drogers
De beste prijsvergelijker!

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Vergelijk alle prijzen