Wasmachine review

Review LG fh4j6ts8 Direct Drive met Stoomfunctionaliteit

Door site-redactie - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Zuinig, betrouwbaar en duurzaam. De LG wasmachine heeft een een vulcapaciteit van 8 kg en een toerental van 1400. De wasmachine is voorzien van de duurzame Direct Drive motor. Dit is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. De wasmachine heeft een energieklasse van A+++ -30% dat is 30% zuiniger dan de zuinigste klasse op de markt.

Verwijder allergenen met stoom
Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen bijna compleet te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed diep gereinigd, blijven er bijna geen allergenen of stofmijten achter in het wasgoed en is het perfect voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby's.

Smart-functionaliteit met NFC
Met de LG wasmachine kun je slim wassen! Met Tag On is het namelijk mogelijk om nieuwe wasprogramma's, of updates voor bestaande programma's te downloaden en de perfecte verzorging voor al je wasgoed te garanderen. Het is ook mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

AO.nl:
Review LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom
Ik heb als huisman nog nooit zo graag de was gedaan. Geloof het of niet maar ik doe echt fluitend de was. Wat een pracht van een apparaat is deze LG wasmachine die ik sinds een paar weken heb. Elke keer als ik de was doe ontdek ik steeds weer meer wat deze wasmachine kan. Als de kinderen gesport hebben denk je van die kleding krijg je echt niet meer schoon, maar niets is minder waar
Score: 9.3
Coolblue:
Review LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom
Wasmachine met 8kg was precies wat we zochten. De oude kon maar 6kg aan en dat was snel te weinig. Het installeren en plaatsen van deze machine was een eitje, waterpas zetten net zo. De bediening is uiteindelijk intuďtief hoewel je in het begin wel ruzie kunt krijgen met de tiptoetsen. Boekje erbij houden ivm de maximale belading voor speciale programma's houd je bij elke machine.
Score: 9.0
Wehkamp:
Review LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom
De was komt er door de stoomfunctie super zacht uit en een stuk droger ook dan bij mijn vorige wasmachine. De buren zullen ook wel blij zijn, want de LG is erg stil tijdens het centrifugeren. Zowel sportkleding als fijne stoffen komen er door de grote verscheidenheid aan programma’s netjes uit. Iets wat ik erg onhandig vind, is het feit dat je niet precies weet hoelang het programma gaat duren.
Score: 8.2


Conclusie

Een wasmachine met een fraai uiterlijk en functionaliteiten die een meerwaarde zijn om prettig te kunnen wassen. De wasmachine is geschikt voor 3 tot 5 personen, is erg energiezuinig en stil. Door de stoomfunctie kun je wasgoed ook alleen even opfrissen. Is er een probleem met de wasmachine dan kun je dat gemakkelijk ontdekken door SmartDiagnosis. Een nadeel is dat de trommel zwart is en daardoor donkerwasgoed niet goed zichtbaar en kan achterblijven. Het instellen van het menu vraagt even tijd, net als bij de meeste andere wasmachines met een tiptoets bediening.

8.8
 • Stoomfunctie • Duurzaam • Stil • Smart App • Zuinig
 • NFC nodig voor Smart • Automatisch doseren ontbreekt • Donkere trommel
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom
  Prijzen vergelijken

  LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom is onder andere te koop bij

  Begrijpt 't

  € 459,-

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 459,-

  Op voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 459,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -30%

  LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom

  icon: LG fh4j6ts8 Direct Drive & Stoom

  LG - Wasmachine - zuinig, betrouwbaar en duurzaam met een vulcapaciteit van 8 kg en een toerental van 1400. De wasmachine is voorzien van de duurzame Direct Drive motor. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Energiezuinige wasmachine...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen