Wasdroger review

Review Siemens wt45w460nl iQ500 stil, energiezuinig en efficiŽnt

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze energiezuinige condensdroger van Siemens heeft een ruime trommel voor een maximale belading tot 8 kg. Het Sensor-gestuurde autoDry technologie voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De droger heeft een sneldroog programma waardoor je wasgoed al in 40 minuten klaar is.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt45w460nl kopen, omdat hij een goede energieklasse heeft. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Bijzonder zacht en voorzichtig drogen
Het softDry trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter, dan tot nu toe mogelijk was. 

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review Siemens wt45w460nl iQ500
Wat een genot: een droger die droogt, minder energie verbruikt ťn ook nog een deel van de reiniging zelf voor handen neemt. Een top apparaat!
Score: 8.6
Siemens:
Review Siemens wt45w460nl iQ500
Onlangs hebben wij een nieuwe warmtepompdroger aangeschaft. De machine wordt meerdere keren per week gebruikt. De machine is stil. De temperatuur in de ruimte stijgt nauwelijks en de machine verbruikt weinig energie tov onze oude machine (A++). Hoog afwerkingsniveau. Een aanrader voor een gezin!
Score: 7.4
Kieskeurig:
Review Siemens wt45w460nl iQ500
Heerlijke grote trommel, kan veel was tegelijk in laten drogen. Grote keuze in programma's. Laag geluidsniveau. De was komt er goed droog uit. Ook je kwetsbare kleding kan in deze droger. Makkelijk aan te sluiten en eenvoudige bediening. Kortom drogen in een handomdraai.
Score: 9.0


Conclusie

Deze Siemens wasmachine is super voor het gezin: energiezuinig, vrijwel geluidsloos, droogt goed en droogt snel, heeft vele handige programma's en de zelfreinigende condensor draagt ook zijn steentje bij. De machine heeft een ruime trommel en ook handig is het programma superKort 40, waarmee je wasgoed in een rap tempo een goed resultaat heeft. Enige minpunt is dat het drogen en een aantal programma's nogal lang kunnen duren.

8.3
 • Ruime trommel • Droogt goed • Zuinig • Ruimte programmakeuze
 • Droogtijd
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt45w460nl iQ500
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt45w460nl iQ500 is onder andere te koop bij

  Officeel dealer van alle Nederlandse importeurs

  € 595,-

  Goed leverbaar, 2-5 werkdagen

  Ga naar Bestsellers.eu

  Ook voor wassen en drogen

  € 660,29

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 65
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Condensdroger

  Siemens wt45w460nl iQ500

  icon: Siemens wt45w460nl iQ500

  Siemens - Wasdroger – Energiezuinig, maximale belading van 8 kg en een zelfreinigende condensor. Verder is de Siemens wasmachine voorzien van maar liefst 15 droogprogramma’s en bevat de machine een SoftDry-trommel. Met touch control toetsen bedien je eenvoudige de diverse wasprogramma’s. De wt45w460nl is uitgerust met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter....

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen