Was-droogcombinatie review

Review Miele wth130 wpm PWash 2 TDos 2 in 1 met WiFiConn@ct

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Alles in 1 was-droogcombinatie. Ruimte besparen en tegelijk van alle gemakken voorzien. De energiezuinige Miele 2 in 1 machine, met maar liefst 21 wasprogramma’s en 13 droogprogramma’s, heeft een toerental van 1600 per minuut, vulgewicht van 7 kg en is zeer stil tijdens het gebruik. De Miele was-droogcombinatie beschikt o.a. over het TwinDos automatisch doseersysteem, CapDosing, PowerWash, SoftCare trommel, SteamCare en WiFiConn@ct.

TwinDos automatische wasmiddel-doseersysteem
Het TwinDos systeem zorgt voor een automatische dosering van wasmiddel op het ideale moment tijdens het wassen. Verder kun je gebruik maken van Miele-caps, die je in de wasmiddellade kunt plaatsen, en waar je de beste wasresultaten mee zult behalen.

WiFiConn@ct, de was beheren via een APP
Deze Miele was-droogcombinatie is voorzien van WiFiConn@ct, hiermee kun je slim wassen en drogen. Via de Miele app kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen op de stand van de UltraPhase wasmiddel en kun je deze eenvoudig bijbestellen.

Miele was-droogcombinatie kopen?
Een Miele machine garandeert een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Er wordt niks aan het toeval overgelaten om dit bij ieder apparaat te kunnen blijven garanderen. Pas als de wasmachines, droogapparaten of 2 in 1 machines alle testen hebben doorstaan en aan de Miele voorwaarden voldoen, verdienen ze de naam Miele.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi
De was wordt erg schoon en droog! Heerlijk dat het mij minder werkt kost. Voordelen: Past veel was in, je kunt hem geheel naar wens instellen, erg schoon en droog bij 'extra droog', heel stil t.o.v. andere wasmachines. Nadelen: Je moet het instellen wel even oefenen, de app kan je pas gebruiken door een extra wifi apparaat aan te schaffen voor ruim 100,-.
Score: 8.8
Media Markt:
Review Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi
Ongelooflijk veel opties en toch moeilijk om zelf een programma te kiezen (je kan bijv niet zelf tijd instellen, temp en snelheid centrifuge - het is altijd gekoppeld aan een programma met beperkte opties) Wasmachine is wel heel stil, wast goed en droogt ook prima. Al met al een 8. Voordelen: Is stil, was een droogt goed. Nadelen: Te veel opties.
Score: 8.0


Conclusie

De wasdroogcombinatie van Miele biedt veel programmamogelijkheden. Door o.a. het automatisch doseringssysteem, vlekkenprogramma, SteamCare, SoftCare-trommel, PowerWash en WiFi-Conn@ct kun je op een moderne en milieubewuste manier met gemak grote hoeveelheden was aan. Het instellen van een wasprogramma is, door de ruime hoeveelheid aan keuzes, niet voor iedereen direct duidelijk. Voor de optie WiFiConn@ct, waarmee je op afstand via een App je was kunt beheren, is een extra aanschaf vereist.

8.4
 • Ruimtebesparing • Aantal Programma's • Stoomfunctie • WiFiConn@ct • TwinDos
 • Instellen programma's • Aanschaf WiFi optie
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi
  Prijzen vergelijken

  Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi is onder andere te koop bij

  Alles voor een glimlach

  € 1.799,-

  Minder dan 4 op voorraad

  Ga naar Coolblue

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.799,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Dat is zeker

  € 1.799,-

  Leverbaar

  Ga naar BCC

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 7

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 4
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A

  Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi

  icon: Miele wth130 wpm W1 TwinDos PowerWash WiFi

  Miele - Was-droogcombinatie - 2 in 1 apparaat met maar liefst 21 wasprogramma’s en 13 droogprogramma’s. Het apparaat beschikt over een toerental van 1600 per minuut, vulgewicht van 7 kg en is zeer stil tijdens het gebruik. Uitermate geschikt bij weinig bergingsruimte en van alle gemakken voorzien. De Miele was-droogcombinatie beschikt ook over het TwinDos automatisch doseersysteem, CapDosing,...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen