Wasmachine review

Miele wkr771 wps PWash 2 TDos veel verschillende wasprogramma's

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

De Miele wkr771 wps wasmachine is zeer stil en energiezuinig. De wasmachine heeft een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. Deze wasmachine heeft maar liefst 24 verschillende wasprogramma’s en vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en de QuickPowerWash, CapDosing, vlekkenfunctie, Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken, SteamCare, spoelstop, AutoClean-wasmiddellade, EcoFeedback-functie, Profi Eco-motor.

Miele wasmachine kopen?
Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit op alle apparaten. Ze ondergaan zware testen, voordat ze de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een wasmachine of ander apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

Miele SteamCare voor 50% minder strijken
Deze Miele wasmachine is ook voorzien van SteamCare, dit zorgt ervoor dat je minder hoeft te strijken. Na het wassen wordt het wasgoed effectief behandeld met stoom, waardoor kreukels worden beperkt en het strijken veel minder tijd kost. Met SteamCare ben je 50% minder tijd kwijt aan strijken.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam
Lekker grote trommel, waar een flinke berg wasgoed in past. Ideaal voor gezinnen of als je gewoon veel wasgoed te verstouwen hebt. Goede kwaliteit, alles mooi afgewerkt. Daarnaast is deze machine lekker stil en wast goed schoon. Een aanrader! Voordelen: past lekker veel in, wast goed schoon, stil. Nadelen: geen.
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam
Prima wasmachine, was komt er (zeker in combinatie met Miele wasmiddel UP1&2) schoon uit en dat is eigenlijk wel enorm prettig. Helaas duren de programma's langer dan onze oude Miele wasmachine, die na 15 jaar helaas echt aan vervanging toe was. De trommel is wel lekker ruim en er kan veel in. Programma-mogelijkheden zijn uitgebreid.
Score: 9.1


Conclusie

Deze Miele wasmachine wast veel, stil en energiezuinig. Door de 24 wasprogramma's en het automatisch doseringssysteem TwinDos is elke soort was zo optimaal mogelijk; schoon, zuinig en met gemak te wassen. Door de technische hulpmiddelen als SteamCare, waarmee je tot 50% strijktijd bespaart, het speciale vlekkenprogramma waardoor voorwassen niet nodig is, bespaar je ook nog tijd uit tijdens het wassen. De grote vulcapaciteit maakt dat deze wasmachine geschikt is voor grote gezinnen. Door de vele wasprogramma's is de programmering niet voor iedereen direct duidelijk. De aanschafprijs is ook redelijk hoog, daar krijg je duurzaamheid en kwaliteit voor terug.

9.2
 • 24 wasprogramma's • TwinDos • Stoomfunctie • Stil • Schone was
 • Prijs • Programmaduur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam
  Prijzen vergelijken

  Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.999,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-40%

  Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam

  icon: Miele wkr771 wps TwinDos PowerWash Steam

  Miele - Wasmachine – Zeer stille en energiezuinige wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. Deze wasmachine heeft maar liefst 24 verschillende wasprogramma’s en vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en de QuickPowerWash, CapDosing, vlekkenfunctie, Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken, SteamCare,...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen