Wasmachine review

Review Miele wmh262 wps PWash 2 TDos XL met SteamCare

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Miele wmh262 wasmachine is uit de serie Miele TwinDos wasmachines.
De wasmachines zijn zeer energiezuinig, stil door de hoge centrifugesnelheid van 1600 en een maximale capaciteit van 9 kg.

Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en de QuickPowerWash waarmee je tot 40% zuiniger en sneller kunt wassen, de CapDosing voor gedoseerd wassen door middel van wascapsules, een handige vlekkenfunctie waardoor voorwassen niet meer hoeft, de Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken, de SteamCare, spoelstop, de AutoClean-wasmiddellade, de EcoFeedback-functie en de Profi Eco-motor.

Miele SteamCare voor 50% minder strijken
Deze Miele wasmachine is ook voorzien van SteamCare, dit zorgt ervoor dat je minder hoeft te strijken. Na het wassen wordt het wasgoed effectief behandeld met stoom, waardoor kreukels worden beperkt en het strijken veel minder tijd kost.
Met SteamCare ben je 50% minder tijd kwijt aan strijken.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

Miele wasmachine kopen?
Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit van al zijn apparaten. Alle apparaten ondergaan zware testen voordat ze de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wmh262 wps TwinDos PowerWash Steam
De Miele WMH 122 WPS, de Miele WKH 132 WPS, de Miele WKH 272 WPS, de Miele WKM 132 WPS en de Miele WMH 262 WPS zijn allen technisch gelijk. Er zijn kleine verschillen in de vormgeving en het programma aanbod. De Miele 262 en de 272 hebben een extra stoomfunctie. Voordelen: kinderbeveiliging en wasresultaat. Nadelen: spoelt onvoldoende goed.
Score: 7.2


Conclusie

Vanaf januari 2017 is deze wasmachine van Miele verkrijgbaar. De wasmachine met het handige TwinDos systeem kent vele technologische snufjes, die het wassen handiger, sneller en milieuvriendelijker maken. Door de SteamCare functie scheelt het jou tot 50% strijktijd en door de speciale vlekkenfunctie is voorwassen niet meer nodig. De wasmachine centrifugeert goed, waardoor je een prima droogresultaat krijgt en is vrij zuinig met water. Het enige nadeel dat deze Miele wasmachine heeft is dat het spoelresultaat van katoen en synthetisch onvoldoende scoort.

7.2
 • TwinDos • Stoomfunctie • Milieu bewust • Energiezuinig • Droogresultaat • Snelle was
 • Spoelt onvoldoende • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmh262 wps TwinDos PowerWash Steam
  Prijzen vergelijken

  Miele wmh262 wps TwinDos PowerWash Steam is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.486,69

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-40%

  Miele wmh262 wps TwinDos PowerWash Steam

  icon: Miele wmh262 wps TwinDos PowerWash Steam

  Miele - Wasmachine – Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. Deze wasmachine zorgt voor milieu bewust en slim wassen door de vele technische functies, zoals het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos en de QuickPowerWash, CapDosing, vlekkenfunctie, Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken, SteamCare, spoelstop,...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen