Wasmachine review

Review Miele wkh272 wps PWash 2 TDos XL met SteamCare

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De Miele wkh272 wps wasmachine is door zijn centrifugesnelheid van 1600 zeer stil, de wasmachine heeft een maximale capaciteit van 9 kg. Hierdoor is de wasmachine geschikt voor grote(re) gezinnen en mensen met veel was. Door de vele technologieën wordt er tijdens het wassen bewuster met het milieu omgegaan en scheelt het naast energie ook tijd. De slimme opties zoals; het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash 2.0, SteamCare en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur zorgen voor meer gemak en besparen je een hoop strijktijd. De wasmachine heeft energieklasse A+++ -40%, en wast daardoor 40% zuiniger dan vereist.

Miele er is geen betere
Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit op al zijn apparaten. Alle apparaten ondergaan zware testen, voordat ze pas de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het was proces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee, het is beter voor het milieu en je wasmachine.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam
De Miele WMH 122 WPS, de Miele WKH 132 WPS, de Miele WKH 272 WPS, de Miele WKM 132 WPS en de Miele WMH 262 WPS zijn allen technisch gelijk. Er zijn kleine verschillen in de vormgeving, programma aanbod, en of er wel of geen trommelverlichting aanwezig is. De 262 en de 272 hebben een extra stoomfunctie. Voordelen: zuinig met water en prima wasresultaat. Nadelen: spoelt katoen en synthetisch onvoldoende.
Score: 7.2
Kieskeurig:
Review Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam
Mijn vorige Miele wasmachine heeft 26 jaar lang minimaal 5 wassen per week weggewerkt zonder enig probleem. Daarom nu toch maar weer een Miele gekozen ondanks dat de concurrerende merken toch echt goedkoper zijn. Ik heb intussen 4 wassen gedraaid met deze nieuwe machine en heb nog lang niet alle functies gebruikt maar ik ben tot nu toe heel bij met deze wasmachine.
Score: 8.0


Conclusie

Efficiëntie en duurzaamheid biedt deze Miele wkh272 wasmachine. De technologische programma´s: TwinDos voor automatisch doseren, PowerWash voor snel en zuinig wassen, 50% strijktijd besparen door SteamCare en een speciaal vlekkenprogramma, waardoor voorwassen niet nodig is, zorgen voor meer gemak tijdens het wassen. De wasmachine telt maar liefst 18 wasprogramma´s en heeft een vulcapaciteit van 9 kg, hierdoor kan ´een kind de was doen´. De was komt zeer schoon uit de trommel, alleen het spoelresultaat van katoen en synthetisch komt onvoldoende bij de Consumentbond uit de test.

7.6
 • TwinDos • wasresultaat • 18 wasprogramma's • Energiezuinig • Stil
 • Spoelt onvoldoende • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam
  Prijzen vergelijken

  Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.699,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.799,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Algemeen

  Top product Kieskeurig Best Reviewed

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-40%

  Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam

  icon: Miele wkh272 wps W1 TwinDos PowerWash Steam

  Miele - Wasmachine – Kieskeurig Best Reviewed - Energiezuinige, zeer stille wasmachine met een centrifugesnelheid van 1600 toeren en een maximale capaciteit van 9 kg. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, SteamCare, speciale was functies en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur. Energiezuinig wasmachine kopen?...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen