Wasdroger review

Review Siemens wt45w490nl iQ500 stil met grote trommel

Door site-redactie - Prijs-update: 21 juli 2019 -

Energiezuinig, maximale belading van 8 kg en een zelfreinigende condensor. De wt45w490nl wasdroger is voorzien van een Sensor-gestuurde autoDry technologie die voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. Verder is de Siemens wasmachine voorzien van maar liefst 15 droogprogramma’s als superKort 40, waterdichte- en outdoorkleding en bevat de machine een SoftDry-trommel. 

Slimme sensoren voor vocht- en temperatuurafmeting
Dankzij de ‘autoDry’ sensoren heb je een constante meting van de vochtigheid en temperatuur van het wasgoed. De elektronische besturing wordt hierop aangepast, zodat de was er perfect, en op een energiezuinige manier, uitkomt.

Energiezuinige wasdroger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wt45w490nl kopen, omdat hij zijn hele levensduur zeer efficiënt blijft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse
Een stille en zuinige droger. Met vele mogelijkheden. Vele soorten kleding kunnen in deze droger. Kleding komt er heerlijk zacht uit. Deze droger kan je gerust ook 's nachts zijn werk laten doen. Uitgebreide programma's, complete levering (inclusief afvoerslang). Een topper.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse
De droger droogt goed en snel, ook bij volle trommels. Past de droogtijd automatisch aan en dat werkt goed, zodat de was niet onnodig lang in de droger zit. Pluizenfilter is makkelijk schoon te maken. Door de zelfreinigende condensor is er geen kans op een vervuilde warmtepomp, hierdoor blijven de energiekosten laag en gaat de droger langer mee.
Score: 8.9


Conclusie

Deze Siemens wasmachine is zeer stil, erg energiezuinig en heeft een ruime trommel van 8 kg. De machine bevat een zelfreinigende condensor waardoor je zelf de machine niet meer hoeft schoon te maken. De machine bevat een wolkorf die speciaal gemaakt is voor wol. Dankzij de softDry trommelsysteem wordt je was voorzichtig gedroogt en is het bijzonder zacht.

9.2
 • Stil • Makkelijk in gebruik • Zuinig • Wolkorf
 • Programma's duren langer,
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse is onder andere te koop bij

  De grootste in Nederland

  € 529,-

  Op voorraad

  Ga naar Budgetplan.nl

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 795,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 8
  Geluidsniveau (dB) 64

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse

  icon: Siemens wt45w490nl iQ500 Extraklasse

  Siemens - Wasdroger – Energiezuinig, maximale belading van 8 kg en een zelfreinigende condensor. De wt45w490nl wasdroger uit de Extraklasse categorie is voorzien van een Sensor-gestuurde autoDry technologie die voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. De wt45w490nl is uitgerust met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen