Wasdroger review

Review Siemens wt47w560nl Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 juni 2019 -

Als Best Reviewed door Kieskeurig is deze machine energiezuinig en heeft een maximale belading van 8 kg en een zelfreinigende condensor.

Best Reviewed Kieskeurig
De Siemens wt47w560nl kopen of vergelijken met andere wasdrogers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de wt47w560nl het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Siemens iQdrive motor met 10 jaar garantie
De Siemens wt47w560nl is uitgerust met een koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur inclusief 10 jaar garantie op de motor.

Energiezuinige wasdroger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w560nl kopen, omdat hij zijn hele levensduur zeer efficiënt blijft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

BCC:
Review
Droger met super makkelijke bediening, goede droog resultaten en ook nog eens energie zuinig. Wij zijn zeer tevreden over deze Siemens warmtepompdroger. Qua design hebben ze er bij Siemens goed over nagedacht, kortom een fijne aanwinst in ons huishouden.
Score: 9.0
Siemens:
Review
De machine droogt perfect. Tevens is hij veel stiller dan onze vorige condensdroger vanwege de warmtepomp. Verder is het automatisch reinigen van de condensator ook een voordeel. Dat scheelt energie kosten, maar ook een hoop gedoe.
Score: 9.4
Kieskeurig:
Review
Zijn karakter kan samengevat worden met de volgende woorden: beauty, brains, krachtig en toch zacht. Ofwel: hij ziet er prachtig uit, zijn programma's zijn slim, door zijn krachtig vermogen is de droogduur kort en het resultaat is superzacht, droog wasgoed. Bovendien ruimt hij zijn eigen rommel op! (self-cleaning condenser en vaste afvoer voor condenswater).
Score: 9.0


Conclusie

Deze Siemens warmtepompdroger is Best Reviewed bij Kieskeurig, is energiezuinig en erg makkelijk in gebruik. De machine heeft een 8 kg trommel, heeft een mooi design en beschikt over handige programma's als superKort 40 voor een supersnel topresultaat. Het geluidssignaal aan het einde van een programma is erg handig. Het enige minpunt aan deze Siemens warmtepompdroger is dat de was gegreukt uit de droger komt en lawaai kan maken.

9.1
 • Energiezuinig • Droogt goed • Makkelijk gebruik • Programma's
 • Kreuken
 • Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen