Wasdroger review

Review Siemens wt47w562nl Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze droger heeft predicaat Best Reviewed van Kieskeurig.nl ontvangen. Daarnaast is de machine energiezuinig, stil, heeft een groot drooggewicht van 9 kg, sneldroog programma en een zelfreinigende condensor voor een blijvend laag energieverbruik.

Energiezuinige droger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w562nl kopen, omdat hij een goede energieklasse heeft. Dit wordt aangemerkt met energieklasse: A++. Hou er rekening mee dat wasdrogers doorgaans minder energiezuinig zijn dan wasmachines en daarom een lagere energieklasse krijgen. 

Best Reviewed Kieskeurig
De Siemens wt47w562nl kopen of vergelijken met andere wasdrogers is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de consumentenwebsite Kieskeurig de wt47w562nl het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Bol.com:
Review Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric
Was is droog en het apparaat past zelf de droogtijd aan. Het is fijn dat deze droger een doorzichtige glazen deur heeft. Ook de verlichting in het apparaat is fraai. Opening van apparaat is groot, maar dat is ook wel nodig bij capaciteit van 9 kg. Het apparaat kan worden aangesloten op afvoer, maar kan ook zonder afvoer.
Score: 9.6
Coolblue:
Review Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric
Wat een heerlijk apparaat. De was wordt superzacht en je hoeft nauwelijks te strijken. De handdoekenstand is perfect. Er kan veel in. Door de grote trommel heeft de was meer ruimte en wordt heerlijk zacht en kreukt dus minder. De zelfreinigende condensor is ideaal. Het pluizenfilter is makkelijk bereikbaar en eenvoudig schoon te maken.
Score: 8.9
Siemens:
Review Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric
De droger heeft tot nu toe aan onze verwachtingen voldaan. De droger bevalt uitstekend. Hij kent heel veel mogelijkheden, is eenvoudig in het gebruik en ook aangenaam stil. Bovendien is het nog eens mooi qua vormgeving. Een juweeltje dus! Goede resultaten en gemakkelijk in gebruik. Een aanrader!
Score: 9.2
Kieskeurig:
Review Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric
Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Gekozen voor een warmtepompdroger omdat onze droger op de zolder/slaapkamer staat. Nu geen overdreven warmte en vocht meer in de slaapkamer. De was is nog nooit zo snel droog geweest. Deze Siemens wasdroger had ik jaren eerder moeten hebben!
Score: 8.9


Conclusie

Deze Siemens wasmachine is Best Reviewed bij Kieskeurig, heeft een 9 kg trommel, is stil en eenvoudig in gebruik en is efficiënt. De machine heeft handige programma's als superKort 40 voor een supersnel topresultaat. Bovendien heeft de machine een zelfreinigende condensor en een Sensor-gestuurde autoDry technologie dat het krimpen van de was voorkomt tijdens het drogen. Het enige nadeel aan deze wasmachine is dat je geen gebruik kan maken van een SmartPhone app.

9.2
 • Eenvoudig gebruik • Prijs/Kwaliteit verhouding • Stil • Grote trommel
 • Geen SmartPhone App
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 949,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed December 2014

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 64
  Energieklasse A++

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric

  icon: Siemens wt47w562nl iQ700 iSensoric

  Siemens - Droger - Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinig, stil, met een groot drooggewicht van 9 kg, sneldroog programma en een zelfreinigende condensor voor een blijvend laag energieverbruik. Energiezuinige droger kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w562nl kopen, omdat hij een goede energieklasse heeft. Dit wordt aangemerkt met...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen