Wasmachine review

Review Miele wkm132 wps Zeer zuinig, PowerWash en TwinDos

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Deze Miele wkm 132 wasmachine is zeer energiezuinig, heeft een maximale capaciteit van 9 kg en is extra stil tijdens het centrifugeren. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel doseersysteem Twindos, Quick PowerWash voor snel en zuinig wassen, speciale wasfuncties en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur. De energieklasse is A+++ -40%, door de centrifugesnelheid van max. 1600 en restvochtpercentage van 40% is het droogresultaat uitstekend.

Miele wasmachine kopen?
Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit van alle apparaten. De apparaten ondergaan zware testen, voordat ze pas de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Best Reviewed Kieskeurig
De Miele wkm 132 wps kopen of vergelijken met andere wasmachines is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat Kieskeurig de Miele wkm 132 het predicaat Best Reviewed heeft toegekend.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat langer mee en het is beter voor het milieu.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash
De Miele WMH 122 WPS, de Miele WKH 132 WPS, de Miele WKH 272 WPS, de Miele WKM 132 WPS en de Miele WMH 262 WPS zijn allen technisch gelijk. Er zijn kleine verschillen in de vormgeving, programma aanbod. Voordelen: Zuinig met water bij Katoen op 40C volle trommel,Wast katoen goed schoon, Centrifugeert goed. Nadelen: Spoelt katoen zeer slecht, Spoelt synthetisch ruim onvoldoende.
Score: 7.2
Kieskeurig:
Review Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash
Betrouwbaarheid en gebruiksgemak dat is Miele. Deze nieuwe machine is na 16 jaar vorige Miele een voortreffelijke vernieuwing. Handig menu, veel keuzes voor programma's, grote inhoud, automatische dosering wasmiddel (maar ook zonder te gebruiken). Direct na installatie moeiteloos een hele dag door de achterstand aan was weggewerkt.
Score: 9.0


Conclusie

De Miele wkm 132 heeft door de centrifugesnelheid van 1600 en het restvochtpercentage van 40% een uitstekend droogresultaat. De was komt zeer schoon uit de wasmachine en de vele opties; 16 verschillende wasprogramma's, speciale vlekkenprogramma of voorstrijken scheelt tijd en energie. De instellingsmogelijkheden van de programma's zijn voor sommige mensen bewerkelijk en kan even tijd nodig hebben om goed onder de knie te krijgen.

8.1
 • TwinDos • Schone was • Milieu bewust • Energiezuinig • Droogresultaat • Snelle was
 • Geen SmartPhone App • Programma instellen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed November 2017, April 2017

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -40%

  Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash

  icon: Miele wkm132 wps TwinDos PowerWash

  Miele - Wasmachine - Best Reviewed Kieskeurig.nl - Zeer energiezuinig, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren en is zeer stil tijdens het centrifugeren. De milieu bewuste en slimme wasmachine bezit het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos, Quick PowerWash, speciale wasfuncties en de Thermo SoftCare trommel met honingraatstructuur. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen