Wasmachine review

Review Miele wkh132 wps met PowerWash & TwinDos

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

Miele wasmachine met een capaciteit van 9 kg, 1600 toeren, Thermo SoftCare trommel met voorstrijken, het automatisch doseerssysteem TwinDos, de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma's door CapDosing, bestrijdt vlekken gericht, energieklasse A+++ -40% en is zeer stil tijdens het centrifugeren. De milieu bewuste manier van wassen.

Miele wasmachine kopen?
Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit van alle apparaten. De apparaten ondergaan zware testen, voordat ze pas de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos 
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische navulbare vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat dus langer mee, en het is beter voor het milieu.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Consumentenbond:
Review Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash
De Miele WMH 122 WPS, de Miele WKH 132 WPS, de Miele WKH 272 WPS, de Miele WKM 132 WPS en de Miele WMH 262 WPS zijn allen technisch gelijk. Er zijn kleine verschillen in de vormgeving, programma aanbod. Voordelen: Zuinig met water bij Katoen op 40C volle trommel,Wast katoen goed schoon, Centrifugeert goed. Nadelen: Spoelt katoen zeer slecht, Spoelt synthetisch ruim onvoldoende.
Score: 7.2
Media Markt:
Review Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash
na 19 jaar hebben we onze (nog steeds werkende) Miele vervangen door een nieuwere model. Deze is zuiniger, opmerkelijk stil tijdens draaien en kan tot 9 kg geladen worden. Ideaal voor een gezin van 5 personen. Ik hoop dat we er vele jaren van mogen genieten. Pluspunten zijn stil, zuinig, kwaliteit van Miele en geen minpunten.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash
De machine is erg zuinig in het gebruik. Twindos geeft de mogelijkheid om naast bestaande Miele Twindos wasmiddel ook te kiezen voor navulbare cassettes. Hierdoor hoef je niet elke wasbeurt wasmiddel toe te voegen en de dosering is automatisch dus nooit te veel. Je kunt ook nog gebruik maken van zeepcaps. Hij heeft 1600 toeren wat ideaal is als je was daarna in de drogen wilt doen.
Score: 10.0


Conclusie

TwinDos, CapDosing en PowerWash zijn enkele opvallende functies van deze nieuwe wasmachines van Miele. Het TwinDos systeem doseert automatisch de preciese hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment. PowerWash is een toevoeging op de wasmethode, waardoor de was sneller en beter schoon wordt. Wie voor milieu bewuster wassenkiest, is dit een aanrader. De ruime wastrommel en vele wasprogramma's maken het wassen voor grotere gezinnen een stuk gemakkelijker. Het spoel resultaat bij katoen of syntetisch wassen kwam niet voldoende uit de test bij de Consumentenbond.

8.7
 • TwinDos • wasresultaat • 18 wasprogramma's • Energiezuinig • Stil
 • Spoelt onvoldoende • Prijs
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash
  Prijzen vergelijken

  Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash is onder andere te koop bij

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.199,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.299,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 9

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++-40%

  Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash

  icon: Miele wkh132 wps W1 TwinDos PowerWash

  Miele - Wasmachine - Zeer energiezuinig, maximale capaciteit van 9 kg, 1600 toeren, PowerWash 2.0, het automatisch wasmiddel-doseersysteem TwinDos en is zeer stil tijdens het centrifugeren. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Miele wkh132 wps kopen, omdat hij 40% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt....

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen