Wasdroger review

Review Siemens wt47w590nl Best Reviewed Kieskeurig

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

Energiezuinig, maximale belading van 8 kg en een zelfreinigende condensor. De wt47w560nl wasdroger is voorzien van een groot overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, maximale centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 uur eindtijduitstel, beladingscapaciteit en verbruiksindicator. Verder is de Siemens wasmachine voorzien van maar liefst 15 droogprogramma’s als superKort 40, waterdichte- en outdoorkleding en bevat de machine een SoftDry-trommel. Met touch control toetsen bedien je eenvoudige de diverse wasprogramma’s. De wt47w560nl is uitgerust met een antiVibration design en een iQdrive koolborstelloze moter. Verder zit er een kinderbeveiliging op de deur en aquastop waterbeveiliging voor een volledige bescherming tegen waterschade.

Supersnel klaar met superKort 40
Het superKort 40 programma droogt je was in slechts 40 minuten. Door de  optimale temperatuurverloop en de speciale koelfase van het superKort40-programma is de was in zeer korte tijd droog.

Slimme sensoren voor vocht- en temperatuurafmeting
Dankzij de ‘autoDry’ sensoren heb je een constante meting van de vochtigheid en temperatuur van het wasgoed. De elektronische besturing wordt hierop aangepast, zodat de was er perfect, en op een energiezuinige manier, uitkomt.

Energiezuinige wasdroger kopen?
Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust hart de Siemens wt47w560nl kopen, omdat hij zijn hele levensduur zeer efficiënt blijft. Dit wordt aangemerkt met: A++.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Siemens:
Review Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse
Twee weken in het bezit van deze droger. De was komt er goed droog uit. Er zijn genoeg verschillende droogprogramma's. Handig is het geluidssignaal als de droger klaar is. Droger is stil, zuinig, geeft veel minder warmte af als een condensdroger en is heel onderhoudsvrij. Kortom ik ben zeer tevreden!
Score: 9.2
Witgoedhuis.nl:
Review Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse
Nog maar net in bezit maar nu al zeer positief! Heb alleen maar pluspunten die ik kan noteren. Fantastisch, ziet er mooi uit, droogt sneller dan gedacht, is super makkelijk in bediening, veel inhoud. Kortom een fantastisch apparaat.
Score: 8.6
Expert:
Review Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse
Ik heb gekozen voor deze droger omdat ik op zoek was naar een goede stille droger. Helaas is deze droger niet zo stil als beschreven. Direct na de eerste ingebruikname van de droger, contact opgenomen met Expert, die mij doorverwees naar Siemens. De Siemens monteur gaf aan dat veel warmtepomp drogers lawaai maken, maar dat dit niet te verhelpen is. Volgende keer toch maar weer een condens droger.
Score: 4.0
Kieskeurig:
Review Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse
Vrij stil makkelijk te bedienen, Nederlandse handleiding eenvoudig, Speciaal rek voor wollen truien en schoenen. Gelijk aan te sluiten op de afvoer, pas zeg aan als er minder wasgoed in zit, grote deur opening en 9 kg niet te vergeten. Voor ons een perfecte machine met 8 jaar garantie.
Score: 8.9


Conclusie

Deze Siemens wasmachine heeft een 9 kg trommel, is stil- en makkelijk in gebruik. De machine is verkozen tot Best Reviewed Kieskeurig en droogt erg goed. De machine heeft vele handige programma's als superKort 40, waardoor het wasgoed supersnel klaar is met een topresultaat. De machine heeft een sensor-gestuurde autoDry technologie die voorkomt dat wasgoed krimpt tijdens het drogen. Het enige nadeel is dat het wasgoed er niet kreukvrij uitkomt en het geen signaal geeft om de condensor te moeten reinigen.

7.7
 • Stil • Makkelijk in gebruik • Zuinig • Grote trommel
 • Kreuken • programma's duren langer
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse
  Prijzen vergelijken

  Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse is onder andere te koop bij

  De witgoedspeciaalzaak op internet

  € 749,-

  Pre-order

  Ga naar Witgoedhuis.nl

  Specificaties

  Algemeen

  Beoordeling Kieskeurig.nl Best Reviewed Juni 2015
  Energieklasse A++

  Droogkenmerken

  Maximaal drooggewicht (kg) 9
  Geluidsniveau (dB) 63

  Fysieke kenmerken

  Type Warmtepompdroger

  Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse

  icon: Siemens wt47w590nl iQ700 Extra Klasse

  Siemens - Wasdroger – Best Reviewed Kieskeurig - Energiezuinig, maximale belading van 9 kg en een zelfreinigende condensor. De wt47w590nl wasdroger is voorzien van een groot overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, maximale centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 uur eindtijduitstel, beladingscapaciteit en verbruiksindicator. Verder is de Siemens wasmachine voorzien van...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen