Wasmachine review

Review Miele wmg820 wps TwinDos met milieubewuste technologieŽn

Door site-redactie - Prijs-update: 15 oktober 2019 -

De milieubewuste manier van wassen. Miele garandeert duurzaamheid en kwaliteit van al zijn apparaten. Alle apparaten ondergaan zware testen, voordat ze pas de naam Miele mogen dragen. Omdat Miele hoge eisen stelt, ben je verzekerd van een apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Miele wmg 820 wps TwinDos wasmachine voordelen
De zeer energiezuinige Miele wmg 820 wps wasmachine heeft vele voordelen, zoals:
Allwater systeem: Energie en drinkwater besparen met Allwater.
TwinDos: Het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen.
Smart Grit ready: Intelligent energiebeheer.
Thermo-SoftCare-trommel met voorstrijken: minder strijktijd.
EcoFeedback: Alle kosten onder controle.
De wasmachine heeft maar liefst 16 verschillende wasprogramma's, waaronder een outdoor programma en impregneren, handwas of kreukherstellend. En met de speciale vlekkenfunctie kun je tot wel 23 verschillende vlekken verwijderen.

Automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos
Het TwinDos-systeem is het eerste automatische vloeibaar wasmiddel doseersysteem, bestaande uit twee fasen. Het systeem vul je voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de machine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het ideale moment tijdens het wasproces, of het nu gaat om bonte of witte was. Geen verspilling meer door overdosis, je wasmiddel gaat dus langer mee, en het is beter voor het milieu en voor je wasmachine. Ook kun je een Miele-caps plaatsen dit is de perfecte aanvulling voor speciale wasprogramma's en toepassingen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Coolblue:
Review Miele wmg820 wps W1 TwinDos
Prima apparaat, wast keurig schoon en wasmiddel van Miele ruikt ook nog eens fris. Op het keuze menu kun je aangeven of je een Miele Cap, Miele was vloeistof of je eigen wasmiddel. Je zult een gateway en een communicatie module moeten aanschaffen voor het Miele ecosysteem. Ik heb mij er nog niet aan gewaagd.
Score: 8.8
Media Markt:
Review Miele wmg820 wps W1 TwinDos
In de zoektocht naar een wasmachine die aan te sluiten is op een zonneboiler kom je al vrij snel op deze Miele uit. Ik heb hem nu een paar weken in huis en ben dik tevreden. Stil, wast prima en natuurlijk de dubbele waterslang, zodat hij warm water uit de zonneboiler pakt en eventueel bijmengt met koud. Het twindos wasmiddel doseer systeem werkt goed, maar is wel aanzienlijk duurder.
Score: 9.0
Kieskeurig:
Review Miele wmg820 wps W1 TwinDos
Prima product, erg stil, veel mogelijkheden: warm/koud water toevoer, diverse wasprogramma's, eigen wasmiddel, caps (nespresso voor je wasmachine) of twindos, zoals je zelf wilt. enige nadeel is de zoemer die maar door blijft gaan tot je de was er uit haalt. misschien een instelling, nog niet gevonden. display had iets gekanteld gemogen.
Score: 9.0


Conclusie

De milieubewuste manier van wassen met de Miele wasautomaten met TwinDos en het Allwater Systeem. De wasmachine is energiezuinig, stil en heeft een goed droogresultaat. Door de verschillende 16 wasprogramma's en vele opties wordt wassen steeds gemakkelijker. Het voorstrijken of kreukherstellende programma scheelt ook nog strijktijd. Het unieke automatisch doseersysteem in 2 fasen, is beter voor het milieu, je portemonnee en je wasmiddel. Het instellen van de programma's vraagt tijd om onder de knie te krijgen en de prijs van de machine en het wasmiddel is redelijk hoog.

8.9
 • TwinDos • Wasresultaat • 16 wasprogramma's • Duurzaam • Milieuvriendelijk
 • Prijs • Programmering
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Miele wmg820 wps W1 TwinDos
  Prijzen vergelijken

  Miele wmg820 wps W1 TwinDos is onder andere te koop bij

  Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken

  € 1.499,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  Ook voor wassen en drogen

  € 1.499,-

  uitverkocht

  Ga naar Media Markt

  Specificaties

  Waskenmerken

  Vulgewicht (kg) 8

  Droogkenmerken

  Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1600
  Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73

  Energie- en waterkenmerken

  Energieklasse A+++ -10%

  Miele wmg820 wps W1 TwinDos

  icon: Miele wmg820 wps W1 TwinDos

  Miele - Wasmachine - Energiezuinig, maximale capaciteit van 8 kg, zeer stil tijdens het centrifugeren en door de 1600 toeren in combinatie met een restvochtpercentage van 44% heeft de was een goed droogresultaat. En deze wasmachine heeft het automatisch wasmiddel-doseersysteem Twindos. Energiezuinig wasmachine kopen? Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasmachine dan kan je met een gerust...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Wasmachines & Drogers
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen